Βραβείο Κοινού 2024

Ψήφισε το δικό σου καλύτερο εστιατόριο της Ελλάδας!

Ποιό εστιατόριο ξεχώρισες στις διακοπές σου ή στις εξόδους σου στην πόλη;
Η γνώμη σου μετράει! Πάρε μέρος στην πάντα δημοφιλή ψηφοφορία για το Βραβείο Κοινού των Χρυσών Σκούφων 2024 που θα αναδείξει το καλύτερο εστιατόριο της Ελλάδας για το 2024, βάσει των δικών σας προτιμήσεων και αξιολογήσεων.
Αξιολόγησε, βαθμολόγησε και βράβευσε τα καλύτερα εστιατόρια που είναι υποψήφια για Χρυσό Σκούφο ή Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας συμμετέχοντας ενεργά και με την ψήφο σου στο Βραβείο Κοινού που απονέμεται κάθε χρόνο στο πλαίσιο του θεσμού των Χρυσών Σκούφων. Δες τα υποψήφια για Χρυσό Σκούφο 2024 εστιατόρια εδώ
Η ψηφοφορία ολοκληρώνεται στις 20 Μαρτίου.
Συμμετέχοντας μπαίνεις σε κλήρωση για μοναδικά γαστρονομικά δώρα: πρόσκληση στην τελετή απονομής των Χρυσών Σκούφων 2024 για ένα ζευγάρι, δείπνο σε ένα βραβευμένο εστιατόριο για ένα ζευγάρι, και συμμετοχή σε γευσιγνωσία με τους κριτικούς του Αθηνοράματος για ένα ζευγάρι, όπου θα παρακολουθήσουν πως αξιολογείται και βαθμολογείται ένα εστιατόριο.
Χορηγός του Βραβείου Κοινού 2024 είναι η Kaiser.

Τα κριτήρια:

1. Γεύση: Τα βραβεία είναι στο πιάτο! Η βαθμολογία στην κατηγορία «γεύση» αποτελεί το 80% του συνολικού βαθμού του εστιατορίου.

Λαμβάνονται υπ’ όψιν:

  • α) η ποιότητα των πρώτων υλών,
  • β) η μαγειρική τεχνική-επιδεξιότητα των σεφ,
  • γ) η αρμονία και η ισορροπία των γεύσεων,
  • δ) τα πρωτότυπα υλικά,
  • ε) οι δόκιμα ευφάνταστοι συνδυασμοί,
  • στ) η αισθητική εμφάνιση των πιάτων,
  • ζ) η γενική αίσθηση που τελικά εκπέμπει το σύνολο όλων των επιμέρους στοιχείων

2. Σέρβις: λαμβάνονται υπ’ όψιν η συνολική εμφάνιση των σερβιτόρων, η γνώση τους επί των πιάτων του εστιατορίου και των κρασιών του καταλόγου, η περιποιητική συμπεριφορά, η γρήγορη κάλυψη αναγκών, το τελετουργικό του σερβιρίσματος είτε είναι επίσημο είτε πιο χαλαρό και η ποιότητα των σκευών σερβιρίσματος. Η βαθμολογία στην κατηγορία «σέρβις» αποτελεί το 10% του συνολικού βαθμού του εστιατορίου.

3. Ατμόσφαιρα: στυλ, ύφος, άποψη, καλαισθησία στη διαμόρφωση του χώρου ανεξαρτήτως διακοσμητικού στυλ και η ποιότητα του ήχου αν υπάρχει μουσική. Η βαθμολογία στην κατηγορία «ατμόσφαιρα» αποτελεί το 10% του συνολικού βαθμού του εστιατορίου.

Μετά από κάθε επίσκεψη σας σ ένα καλό εστιατόριο(βαθμός από 6/10 και πάνω) σας προσκαλούμε να συμπληρώνετε τη φόρμα αξιολόγησης του.


Για να συμμετέχετε στην διαδικασία πρέπει να κάνετε Login με το account που ήδη έχετε στο My αθηνόραμα (ή να δημιουργήσετε ένα νέο account αν δεν έχετε ήδη). Ειδικά τα μέλη του αθηνόραμα Club έχουν την δυνατότητα να κάνουν login και με τα στοιχεία που ήδη έχουν για την πρόσβαση στην περιοχή μελών του athinoramaclub.gr.

Login

Για να συμμετέχετε στην διαδικασία πρέπει να έχετε συμπληρώσει τηλέφωνο στα στοιχεία σας στο MyAthinorama.

Εισαγωγή τηλεφώνου

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που λάβατε στο κινητό σας για επιβεβαίωση.

Εισαγωγή κωδικού

Φόρμα αξιολόγησης - βαθμολόγησης

Είσαι συνδεδεμένος ως: User User
Δεν είσαι εσύ? Κάνε Logout

Παρακαλούμε επιλέξτε εστιατόριο
Παρακαλούμε καταχωρήστε βαθμολογία