Βραβείο Κοινού 2021

Γίνε κι εσύ αξιολογητής και μπες στην κλήρωση για να ζήσεις μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες.

Αξιολόγησε, βαθμολόγησε και βράβευσε τα καλύτερα εστιατόρια που είναι υποψήφια για Χρυσό Σκούφο ή Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας συμμετέχοντας ενεργά και με την υπογραφή σου, στο «Βραβείο Κοινού». Το βραβείο κοινού θα απονεμηθεί στο καλύτερο εστιατόριο της Ελλάδας που θα αναδειχθεί μέσα από τις αξιολογήσεις και τις βαθμολογήσεις σου από τις Υποψηφιότητες 2021 που δημοσιεύονται στη λίστα ψηφοφορίας του κοινού. Ενημερώσου για τα εστιατόρια που είναι υποψήφια για Χρυσό Σκούφο ή Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας από τις δύο ξεχωριστές λίστες, εκμεταλλεύσου τις διακοπές και τα weekends σου σε όλη την Ελλάδα αλλά και τις εξόδους για φαγητό στην πόλη σου και αξιολόγησε τα εστιατόρια που ξεχωρίζεις συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα. Οι λίστες συμπληρώνονται καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Με την συμμετοχή στην ψηφοφορία συμμετέχεις στην κλήρωση για να κερδίσεις κάποιο από τα παρακάτω δώρα:

  • Ένας νικητής θα κερδίσει πρόσκληση για 2 άτομα για την τελετή απονομής των Χρυσών Σκούφων του 2021.
  • Ένας νικητής μαζί με τον συνοδό του θα κερδίσει την δυνατότητα να συνοδεύσει τη γευσιγνωστική επιτροπή σε εστιατόριο προς αξιολόγηση και βαθμολόγηση από τα υποψήφια προς βράβευση.
  • Ένας νικητής θα απολαύσει ένα δείπνο «menu degustation» για 2 άτομα στο εστιατόριο που θα λάβει το βραβείο κοινού ή σε άλλο βραβευμένο εστιατόριο.

Οι τυχεροί αναγνώστες θα αναδειχθούν με κλήρωση στα τέλη Ιανουαρίου του 2021, μέσα από όσους έχουν αξιολογήσει και προτείνει τα δικά τους καλύτερα εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα

Τα εστιατόρια τα οποία θα έχετε ήδη αξιολογήσει, θα εμφανίζονται στην φόρμα αξιολόγησης στο πεδίο «Εστιατόριο» ως ανενεργά, αφού έχετε την δυνατότητα να αξιολογείτε κάθε σεζόν μόνο μία φορά το κάθε εστιατόριο από την λίστα των υποψηφιοτήτων. Απαγορεύεται αυστηρά σε ιδιοκτήτες εστιατορίων και σεφ να ψηφίζουν για τα εστιατόρια τους.

Τα κριτήρια:

1. Γεύση: Τα βραβεία είναι στο πιάτο! Η βαθμολογία στην κατηγορία «γεύση» αποτελεί το 80% του συνολικού βαθμού του εστιατορίου.

Λαμβάνονται υπ’ όψιν:

  • α) η ποιότητα των πρώτων υλών,
  • β) η μαγειρική τεχνική-επιδεξιότητα των σεφ,
  • γ) η αρμονία και η ισορροπία των γεύσεων,
  • δ) τα πρωτότυπα υλικά,
  • ε) οι δόκιμα ευφάνταστοι συνδυασμοί,
  • στ) η αισθητική εμφάνιση των πιάτων,
  • ζ) η γενική αίσθηση που τελικά εκπέμπει το σύνολο όλων των επιμέρους στοιχείων

2. Σέρβις: λαμβάνονται υπ’ όψιν η συνολική εμφάνιση των σερβιτόρων, η γνώση τους επί των πιάτων του εστιατορίου και των κρασιών του καταλόγου, η περιποιητική συμπεριφορά, η γρήγορη κάλυψη αναγκών, το τελετουργικό του σερβιρίσματος είτε είναι επίσημο είτε πιο χαλαρό και η ποιότητα των σκευών σερβιρίσματος. Η βαθμολογία στην κατηγορία «σέρβις» αποτελεί το 10% του συνολικού βαθμού του εστιατορίου.

3. Ατμόσφαιρα: στυλ, ύφος, άποψη, καλαισθησία στη διαμόρφωση του χώρου ανεξαρτήτως διακοσμητικού στυλ και η ποιότητα του ήχου αν υπάρχει μουσική. Η βαθμολογία στην κατηγορία «ατμόσφαιρα» αποτελεί το 10% του συνολικού βαθμού του εστιατορίου.

Μετά από κάθε επίσκεψη σας σ ένα καλό εστιατόριο(βαθμός από 6/10 και πάνω) σας προσκαλούμε να συμπληρώνετε τη φόρμα αξιολόγησης του.


Για να συμμετέχετε στην διαδικασία πρέπει να κάνετε Login με το account που ήδη έχετε στο My αθηνόραμα (ή να δημιουργήσετε ένα νέο account αν δεν έχετε ήδη). Ειδικά τα μέλη του αθηνόραμα Club έχουν την δυνατότητα να κάνουν login και με τα στοιχεία που ήδη έχουν για την πρόσβαση στην περιοχή μελών του athinoramaclub.gr.

Login

Για να συμμετέχετε στην διαδικασία πρέπει να έχετε συμπληρώσει τηλέφωνο στα στοιχεία σας στο MyAthinorama.

Εισαγωγή τηλεφώνου

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που λάβατε στο κινητό σας για επιβεβαίωση.

Εισαγωγή κωδικού

Φόρμα αξιολόγησης - βαθμολόγησης

Είσαι συνδεδεμένος ως: User User
Δεν είσαι εσύ? Κάνε Logout

Παρακαλούμε επιλέξτε εστιατόριο
Παρακαλούμε καταχωρήστε βαθμολογία

Χορηγός του Βραβείου Κοινού είναι η Kaiser.