ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Varoulko Seaside

16 / 20

Ελληνική Σύγχρονη Κουζίνα

 Αττική - Πειραιάς & Περίχωρα - Μικρολίμανο, Ακτή Κουμουνδούρου 54-56 - Μικρολίμανο

 210/5228400

 varoulko.gr/

Ιδιοκτήτης: Λευτέρης Λαζάρου

Σεφ: Λευτέρης Λαζάρου

Varoulko Seaside - Χρυσοί Σκούφοι

Γαστρονομικό τοπόσημο για ξένους και για Έλληνες στην Αθήνα, αλλά και πεδίο διαρκούς εξέλιξης μιας νέας θαλασσινής κουζίνας με ελληνικά στοιχεία, το εστιατόριο του Λευτέρη Λαζάρου είναι σημείο αναφοράς στην ελληνική σκηνή. Η brigade της κουζίνας δημιουργεί συνεχώς νέες σπεσιαλιτέ που χτίζουν καινούργιες γεύσεις συχνά πάνω σε κλασικές αγαπημένες ιδέες. Δοκιμάστε: ταρτάρ μπαρμπουνιού με πιπεριές Φλωρίνης, σταφίδα και αβγοτάραχο και καβούρι σε τραγανό μπριός. Ο Γιάννης Παρίκος έχει αποχωρήσει από το εστιατόριο.

Χάρτης εστιατορίου