Με τη σφραγίδα του Λευτέρη Λαζάρου σε συνεργασία με τον νέο σεφ Θοδωρή Κυριακίδη, η θαλασσινή κουζίνα του εστιατορίου ανανεώνεται κι εξελίσσεται με κομψές δημιουργίες, ενώ εξαιρετικά είναι και τα επιδόρπια του pastry chef Θοδωρή Μωυσίδη. Τα πιάτα, με σύγχρονη αισθητική και φρεσκότατες πρώτες ύλες, δικαιώνουν τη διαχρονικότητα των βραβεύσεων του «Varoulko» με Χρυσό Σκούφο και Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας. Σερβίρονται με φόντο τα κατάρτια του Μικρολίμανου στην πολυτελή και ατμοσφαιρική σάλα του τριώροφου κτιρίου, που περιλαμβάνει επιπλέον αίθουσες για μαθήματα μαγειρικής, private dining και events.