ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Varoulko Seaside

16 / 20

Ελληνική Σύγχρονη Κουζίνα

 Αττική - Πειραιάς & Περίχωρα - Μικρολίμανο, Ακτή Κουμουνδούρου 54-56 - Μικρολίμανο

 210/5228400

 varoulko.gr/

Ιδιοκτήτης: Λευτέρης Λαζάρου

Σεφ: Θοδωρής Κυριακίδης , Λευτέρης Λαζάρου

Varoulko Seaside - Χρυσοί Σκούφοι

Με τη σφραγίδα του Λευτέρη Λαζάρου σε συνεργασία με τον νέο σεφ Θοδωρή Κυριακίδη, η θαλασσινή κουζίνα του εστιατορίου ανανεώνεται κι εξελίσσεται με κομψές δημιουργίες, ενώ εξαιρετικά είναι και τα επιδόρπια του pastry chef Θοδωρή Μωυσίδη. Τα πιάτα, με σύγχρονη αισθητική και φρεσκότατες πρώτες ύλες, δικαιώνουν τη διαχρονικότητα των βραβεύσεων του «Varoulko» με Χρυσό Σκούφο και Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας. Σερβίρονται με φόντο τα κατάρτια του Μικρολίμανου στην πολυτελή και ατμοσφαιρική σάλα του τριώροφου κτιρίου, που περιλαμβάνει επιπλέον αίθουσες για μαθήματα μαγειρικής, private dining και events.

Χάρτης εστιατορίου