ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Varoulko Seaside

16 / 20

Σύγχρονη ελληνική κουζίνα

 Αττική - Πειραιάς & Περίχωρα - Μικρολίμανο, Ακτή Κουμουνδούρου 54-56 - Μικρολίμανο

 210/5228400

 varoulko.gr/

Ιδιοκτήτης: Λευτέρης Λαζάρου

Σεφ: Λευτέρης Λαζάρου , Γιάννης Παρίκος

Varoulko Seaside - Χρυσοί Σκούφοι

Γαστρονομικό τοπόσημο για ξένους και για Έλληνες στην Αθήνα, αλλά και πεδίο διαρκούς εξέλιξης μιας νέας θαλασσινής ελληνικής κουζίνας, το εστιατόριο του Λευτέρη Λαζάρου είναι σημείο αναφοράς στην ελληνική σκηνή. Σε συνεργασία με τον Γιάννη Παρίκο δημιουργούν συνεχώς νέες σπεσιαλιτέ που χτίζουν καινούργιες γεύσεις πάνω σε κλασικές αγαπημένες ιδέες. Ο καινοφανής συνδυασμός κωνσταντινουπολίτικων γεμιστών με καλαμάρι και κρέμα φέτας, ο ιδεώδης εκσυγχρονισμός της ιδέας ψάρι-παντζάρι-σκορδαλιά, και οι «ταλιατέλες» σουπιάς με ωραίο ζωμό από τα πλοκάμια της μαζί με κρεμμύδι και γλυκό κρασί, είναι μερικά από τα πιάτα που γράφουν φέτος ιστορία.

Χάρτης εστιατορίου