Στο πιο ρομαντικό σκηνικό της πλατείας της Κρεμαστής στην παλιά πόλη, δίπλα στο βενετσιάνικο πηγάδι και την εκκλησία της Παναγίας ή στην ατμοσφαιρική και πολυτελή σάλα με αυθεντικούς βενετσιάνικους καθρέφτες και πολυελαίους, ο σεφ Σπύρος Αγιούς μαζί με τον σεφ -ιδιοκτήτη Γιάννη Βλάχο προτείνουν μια φινετσάτη σύγχρονη κουζίνα που εξελίσσει και τις παραδοσιακές σπεσιαλιτέ της Κέρκυρας. Εξαιρετική λίστα κρασιών με ελληνικές και διεθνείς ετικέτες, σε εντυπωσιακή υπόγεια κάβα.