Ατμόσφαιρα μπιστρό και φίνα, σύγχρονη κουζίνα από τον ταλαντούχο Παύλο Κυριάκη. Άψογες τεχνικές και πρωτότυπες γευστικές αρμονίες συνθέτουν μια γαστρονομική εμπειρία με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, στο μικρό roof-top του boutique hotel «Zillers». Η μεγάλη τζαμαρία δίνει απλόχερα θέα στην πόλη και την Ακρόπολη, το σέρβις είναι φιλικό και αποτελεσματικό και τα signature cocktails αποτελούν ένα ιδιαίτερο κεφάλαιο. Σερβίρονται δύο μενού, το All Astir με 5 στάδια συν επιδόρπια στα € 80 και το Going Abroad με 7 στάδια συν επιδόρπια στα € 95. Από τα καλύτερα πιάτα του ο αστακός με πάστα σε αρωματική μπισκ και η καραβίδα ταρτάρ με χαβιάρι, κονσομέ χαμομήλι και μπισκ.