Μοντέρνα σάλα σε ύφος ’70s με «γυάλινο τοίχο» που σου προσφέρει εξαιρετική θέα στη φωτισμένη χώρα της Μυκόνου. Το εστιατόριο που κρύβει τα μυστικά του μέσα στο νεανικό και κομψό ξενοδοχείο «Korali», με επικεφαλής τον σεφ Παναγιώτη Τσουκάτο, δημιουργεί μοντέρνα ελληνική κουζίνα που δεν χάνει τη βάση της. Ο Τσουκάτος, παθιασμένος, στιβαρός και λάτρης της ελληνικής γαστρονομίας, εντυπωσιάζει με πιάτα όπως τα χτένια μαριναρισμένα σε εσπεριδοειδή με αχινό, αβγοτάραχο και καρύδια ή τον μπακαλιάρο μαριναρισμένο σε μαϊντανό με παντζάρι, ζελέ παντζάρι, μαγιονέζα γλυκού σκόρδου και μπρόκολο. Ψαγμένη λίστα κρασιών.