Υποβλητική ατμόσφαιρα με εναλλακτική, αλλά εξίσου θεαματική άποψη στο διάσημο ηλιοβασίλεμα και σχεδιασμός που αντανακλά την πέτρινη αρχιτεκτονική της «μετόπισθεν» πλευράς της Σαντορίνης χαρακτηρίζουν το βραβευμένο γαστρονομικό εστιατόριο του «Canaves Oia Epitome». Εδώ ο executive chef του ομίλου Τάσος Στεφάτος ξεδιπλώνει κουζίνα πολυσυλλεκτική και ιδιοσυγκρασιακή, με τεχνικές αιχμής να συναντούν παραδόσεις αιώνων, σε πιάτα με ρίζες στο παγκόσμιο και βλέμμα στο κοσμοπολίτικο. Δοκιμάστε: το Φάντασμα της Όπερας (φλαν από φουαγκρά και υφές αμυγδάλου), το καλκάνι σε πουρέ πολέντας και σάλτσα χταποδιού σε reduction 48 ωρών, αλλά και την dry aged πάπια με πουρέ τοπιναμπούρ, βανίλιες και κράνα.