Το fine dining εστιατόριο του καινούργιου ξενοδοχείου «Canaves Oia Epitome», σε λιτές γραμμές με ηφαιστειακή πέτρα και ξανθό ξύλο, αγναντεύει το Αιγαίο. Η κουζίνα του, με επικεφαλής τον πολύ δημιουργικό σεφ Τάσο Στεφάτο, κινείται σε μοντέρνα συχνότητα ενσωματώνοντας ελληνικές ιδέες. Μας άρεσαν ιδιαιτέρως τα dry aged χτένια με μαύρο σκόρδο και σάλτσα αβγοτάραχου, οι «Γάμοι του Φίγκαρο» με αστακό και ρύζι με κάρι, το φανταστικό καλκάνι με κίτρινα φασόλια και πέστο άγριου σκόρδου και το έξυπνο «Σοφιγάδο: γράμμα από το Ιόνιο» που βάζει σε ταχυδρομικό φάκελο ένα εξαιρετικό σούπερ μελωμένο στιφάδο με κρεμμύδια και μανιτάρια.