Βεράντα πάνω στην καλντέρα της Οίας με εξαιρετική θέα. Ο Γάλλος σεφ Emmanuel Renaut δημιουργεί μια δυναμική και ταυτόχρονα κομψή κουζίνα, η οποία βασίζεται σε πρώτες ύλες από το νησί, αλλά δεν κρύβει τη γαλλική γαστρονομική της κουλτούρα, η οποία την καθορίζει. Σεφ του εστιατορίου είναι ο ταλαντούχος και έμπειρος Γιώργος Δόσπρας. Αναδεικνύει τα πιάτα του με φινέτσα, ακρίβεια και άψογη τεχνική. Πολύ καλό σέρβις, εντυπωσιακή λίστα κρασιών. Από τα καλύτερα πιάτα του, το Greek Gamberoni μαριναρισμένη γαρίδα σε σόγια και κάκτο, το Scorpion Fish, μπισκότο σκορπίνας, αφρός από πετρόψαρα και το ιβηρικό χοιρινό με πατάτες ντοφινουάζ.