H ρομαντική βεράντα πλάι στην πισίνα του ξενοδοχείου «Astarte Suites» μεταμορφώνεται σε εστιατόριο αξιώσεων χάρη στην ιδιοσυγκρασιακή κουζίνα του βραβευμένου consultant chef Άνταμ Κοντοβά, που μιξάρει προσωπικά αγαπημένα με διεθνή φαβορί, σε ένα fusion εξίσου κοσμοπολίτικο και βαθιά ελληνικό. Οι πρωτότυποι, ερεθιστικοί συνδυασμοί του υλοποιούνται από τον ταλαντούχο head chef Γιώργο Μπερκάκη, ενώ το γευστικό ταξίδι ολοκληρώνουν οι αστεράτες δημιουργίες του pastry chef Σπύρου Πεδιαδιτάκη.