ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Melia

15 / 20

Ελληνική Σύγχρονη Κουζίνα

 Επτάνησα - Ζάκυνθος - Τραγάκι, Ξεν.«Lesante Blu Beach Resort»

 2695061600

 www.lesanteblu.gr/dining/melia-restaurant

Σεφ: Βασίλης Κρανιάς

Executive Σεφ: Νίκος Ισπυρούδης

Melia - Χρυσοί Σκούφοι

Απλωμένα σε ντεκ με μέτωπο τη θάλασσα, τα τραπέζια στο fine dining εστιατόριο του «Lesante Blue» αιωρούνται πάνω από το νερό, ενώ στην προέκταση ο σκεπαστός χώρος είναι πιο προφυλαγμένος και το σκηνικό εξίσου καθηλωτικό. Η κουζίνα που δημιουργούν ο Νίκος Ισπυρούδης και ο Βασίλης Κρανιάς μεταφράζει τη ζακυνθινή παράδοση σε σύγχρονα πιάτα, διατηρώντας τη γευστική ρίζα τους.

Χάρτης εστιατορίου