Μεταμοντέρνα αισθητική μ' ένα «δάσος» εσωτερικού χώρου, τζαμαρίες με ανοιχτή θέα στον κόλπο του Φαλήρου, χαμηλός φωτισμός, χορογραφημένο σέρβις με ακρίβεια κινήσεων και τρία διαφορετικά μενού διαμορφώνουν το προφίλ ενός εστιατορίου-εμπειρία για τους λάτρεις του πειραματισμού και της διαφορετικότητας. Η conceptual, βιώσιμη και φυσιολατρική κουζίνα εκφράζεται μέσα από 17 διαφορετικά στάδια σε πρωτεϊνικό, vegetarian και vegan μενού, τα οποία συνοδεύονται από wine pairing για όποιον το επιθυμεί. Ενδιαφέρων ο τρόπος παρουσίασης και σερβιρίσματος των πιάτων και στα τρία μενού.