Μια εξαιρετική εμπειρία fine dining στην αθηναϊκή Ριβιέρα, με σεφ τον διάστερο Luca Piscazzi, σ’ ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας. Η κομψή γαστρονομία στο εστιατόριο του ξενοδοχείου «Αρίων» διακρίνεται από κοσμοπολιτισμό και κινείται με άνεση σε γαλλικά, ιταλικά, διεθνή, ακόμη και ελληνικά νερά με επίκεντρο το ψάρι αλλά διευρυμένο και στο κρέας. Τρως σε μια πολύ κομψή σάλα, το καλοκαίρι στη βεράντα με την υπέροχη θέα, σαν να είσαι σε πολυτελές κρουαζιερόπλοιο.