ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Ches

15 / 20

Ελληνική Σύγχρονη Κουζίνα

 Κυκλάδες - Ίος - Μαγγανάρι, Παραλία Παππά - Ξεν. «Calilo»

 2286 440740

 www.calilo.com/dining-experience/

Σεφ: Σπύρος Τζίλης

Executive Σεφ: Αλέξανδρος Τσιοτίνης

New Entry - Χρυσοί Σκούφοι Ches - Χρυσοί Σκούφοι

Arty νεορουστίκ ύφος στο εστιατόριο του ξενοδοχείου «Calilo», που ίπταται στην κυριολεξία πάνω από την παραλία του Παππά. Το concept του μενού, δημιουργημένο από τον βραβευμένο σεφ Αλέξανδρο Τσιοτίνη σε εκτέλεση του Σπύρου Τζίλη, είναι έξυπνο, φρέσκο και πρωτότυπο. Παρουσιάζει επτά πιάτα από επτά κυκλαδονήσια, ταξιδεύοντάς μας σε Μύκονο, Σαντορίνη, Σέριφο, Τζια, Ανδρο, Τήνο και Ίο, με αυθεντικές πρώτες ύλες από κάθε νησί και σύγχρονη προσέγγιση στις μείξεις και τις εκτελέσεις του.

Χάρτης εστιατορίου