Με έδρα έναν σαγηνευτικό χώρο στο παλαιό Καθολικό Μοναστήρι των Φηρών, όπου στοιχεία εξωτικά και μυστικιστικά δημιουργούν ατμόσφαιρα που υποβάλλει, η «Σελήνη», εμβληματικό όνομα για την εστίαση του νησιού, περνά σε νέα εποχή υπό τη δημιουργική εποπτεία του Έκτορα Μποτρίνι, σε εκτέλεση του ταλαντούχου νεαρού σεφ Βασίλη Ρούσσου. Σύγχρονη ελληνική κουζίνα που στηρίζεται σε πιάτα με πρωτότυπη σύλληψη, φινέτσα και αρμονία γεύσεων, αλλά και έγνοια για την ανάδειξη τοπικών προϊόντων, μέσα από τεχνικές αιχμής.