ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Etrusco

17 / 20

Σύγχρονη κουζίνα

 Επτάνησα - Κέρκυρα - Κάτω Κορακιάνα,

 26610/93342

 etrusco.gr/

Ιδιοκτήτης: Έκτωρ Μποτρίνι

Σεφ: Έκτωρ Μποτρίνι

Etrusco - Χρυσοί Σκούφοι

Στο καλύτερο εστιατόριο της Ελλάδας, ο Έκτορας Μποτρίνι και η ομάδα του συνεχίζουν να παρουσιάζουν μια πρωτοποριακή κουζίνα επιδεικνύοντας απίστευτη δημιουργικότητα σε μια σειρά μενού με την επωνυμία «Άκρον Άωτον» και πηγή έμπνευσης παραδοσιακές κερκυραϊκές σπεσιαλιτέ και ιταλικές γευστικές μνήμες. Η γαστρονομία που απολαμβάνεις εδώ συναρπάζει: παιγνιώδης κρεμμυδόπιτα με τρούφα, απίστευτο παγωτό ρέγγα με royal καλαμποκιού, τολμηρή royal à la Grecque με καραβίδα, ελληνικό καφέ και κάρι, σούπερ ντελικάτα καλαμαράκια σε πικάντικη παστιτσάδα, σουπιά σαν προχωρημένο τσιγαρέλι, μοναδική φάβα σε μορφή επιδόρπιου Mont Blanc με κουμκουάτ και πικάντικη συκομαΐδα είναι μερικά μόνο από τα εξαιρετικά πιάτα που εκφράζουν τη sui generis κουζίνα του Μποτρίνι.

Χάρτης εστιατορίου