ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Dionysos

15 / 20

Σύγχρονη κουζίνα

 Κρήτη - Ν. Λασιθίου - Ελούντα, Ξεν. «Elounda Beach»

 28410/63000

 www.eloundabeach.gr/gr/dining-hotel-crete/restaurants

Σεφ: Albert Hazma

Dionysos - Χρυσοί Σκούφοι

Σε μια ήσυχη εσωτερική αυλή αγκαλιασμένη από το πράσινο, αλλά και τη ζωηράδα της «αγοράς» του «Elounda Beach», ο Albert Hazma δημιουργεί μια προσωπική, φίνα κουζίνα, που παντρεύει απρόσμενα υλικά και δημιουργεί ξεχωριστά πιάτα. Δοκιμάστε: κρύο roast beef με pecorino mayo, νιόκι και τσάι ντομάτας, μπακαλιάρο με κρέμα πράσου, bokchoy και ζαμπαγιόν από λεμόνι βέρνα και μάγουλο Iberico με υφές καρότου και αφυδατωμένο παντζάρι.

Χάρτης εστιατορίου