Στο εντυπωσιακό, ντιζαϊνάτο εστιατόριο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, που βλέπει Ακρόπολη, ο Τάσος Μαντής κεντρίζει το ενδιαφέρον με τα σοφιστικέ γευστικά «τοπία» του. Με τη χαρακτηριστική γήινη γοητεία που της κεντούν λαχανικά, βότανα και βρώσιμα λουλούδια, πλούσια σε εναλλαγές και απρόσμενους συνδυασμούς, η λεπτοδουλεμένη, τεχνικά άρτια κουζίνα του βασίζεται στη διαρκή αναζήτηση εξαιρετικών, σπάνιων υλικών και ισορροπεί ελληνικές και διεθνείς αναφορές.