Έχει ξεχωρίσει ως το εμβληματικό grand restaurant της Αθήνας με κλασική αλλά εκσυγχρονισμένη πολυτέλεια, εξαιρετικό σέρβις και εκπληκτική θέα στον Παρθενώνα και την Πλατεία Συντάγματος. Η κουζίνα εξελίσσεται σταθερά και ωριμάζει με πιάτα σαν το al dente χταπόδι στη σχάρα με πικάντικο τσορίθο, βελούδινο πουρέ φασολιών και λάδι αρωματισμένο με καπνιστά φρέσκα κρεμμυδάκια, ή τα εξαιρετικά homemade ραβιόλια με παλαιωμένο pecorino di fossa με άγρια μανιτάρια του δάσους και πουρέ κολοκύθας με κάστανο.