Σε διαρκή ανοδική πορεία, είναι δημοφιλής επιλογή Ελλήνων και ξένων επισκεπτών της Αθήνας, που χαίρονται εξαιρετικό σέρβις με θέα Ακρόπολη. Η συνεργασία του executive chef Αστέριου Κουστούδη με τον σεφ του εστιατορίου Δημήτρη Μπούτσαλη καταλήγει σε ένα μοντέρνο μενού γεμάτο κοσμοπολιτισμό και φινέτσα, από το οποίο δεν λείπουν κλασικά στοιχεία. Εξαιρετικό το ταρτάρ τόνου με κινόα και ντελικάτο Bloody Mary, όπως και το λαβράκι με μυρωδάτη ρεβιθάδα, αβγοτάραχο και πουρέ σελινόριζας αλλά και το ραβανί.