Το εστιατόριο του Nobu στην Αθήνα ανέβασε επιδόσεις τη φετινή χρονιά, αναβαθμίζοντας τον ήδη δυνατό συνδυασμό της παγκοσμίως διάσημης ιαπωνικής με περουβιανές αναφορές κουζίνας του με την ονειρεμένη θέα στον κόλπο του Αστέρα. Εκτός από τα εξαιρετικά sushi, χαρήκαμε απέριττα και πολυεπίπεδα «σπαγκέτι» καλαμαριού με ζωμό tempura, αχινό και κρεμμύδι, την απίθανη φυσιολατρική σύνθεση «garden on the plate» με σπαράγγια, αβγό ποσέ, τρούφα, γιαπωνέζικη μαγιονέζα και σφουγγάρι red miso, αλλά και κορυφαία κρέατα σαν το Wagyu Kagoshima.