Σε μια από τις ομορφότερες και πιο πράσινες βεράντες στο τρίτο πόδι της Χαλκιδικής, ο βραβευμένος σεφ Arnaud Bignon και ο ταλαντούχος Θάνος Γιαννάκος συνθέτουν ένα πρωτότυπο, ιδιαίτερο και νόστιμο μενού. Σε κάθε πιάτο όλα τα συστατικά έχουν λόγο ύπαρξης και δίνουν την ένταση αλλά και την ισορροπία που χρειάζεται. Έτσι, η ζουμερή πάπια φιλέτο απογειώνεται με την προσθήκη του αστεροειδούς γλυκάνισου και το αρνάκι φρεσκάρεται με τις πίκλες από φύκια και το αγγούρι όσμωσης με γιαούρτι.