ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ernest Hebrard, ένα cocktail bar για σινεφίλ

Από -
Ernest Hebrard, ένα cocktail bar για σινεφίλ  - Χρυσοί Σκούφοι

Τα ενορχηστρωμένα μιξαρίσματά του ταλαντούχου mixologist Αναστάση Βιζυηνού κρύβουν ένα γοητευτικό παιχνίδι υλικών και αποτελούν λόγο για να βάλετε το talk of the town Ernest Hebrard Cocktail bar στο πρόγραμμά σας το επόμενο weekend που θα βρεθείτε στη Θεσσαλονίκη.

Σε σημείο κλειδί, γωνία στην Αριστοτέλους, αξίζει να το επισκεφτείτε από νωρίς, να πιάσετε θέση στα τραπεζάκια έξω και να τσεκάρετε τον ψαγμένο καφέ και την ποικιλία σε ροφήματα, αγναντεύοντας τον Θερμαϊκό. Όσο βραδιάζει, το παιχνίδι μεταφέρεται μέσα, στον καλόγουστο χώρο.

Τα φώτα πέφτουν στην εντυπωσιακή μπρούτζινη μπάρα και στον Αναστάση που έχει φλερτάρει με γνωστές μπάρες της συμπρωτεύουσας και έχει στο ενεργητικό του αρκετές διακρίσεις. Στο Ernest ξεδιπλώνει το ταλέντο του υπογράφοντας ένα σπιρτόζικο και δημιουργικό cocktail μενού, εμπνευσμένο από τις αγαπημένες του ταινίες. Διαλέγετε σενάριο ή καλύτερα ταινία και δοκιμάζετε.

Αν είστε λάτρεις της δράσης επιλέξτε τo Pulp Fiction, με bourbon και αρώματα κυδωνιού, κερασιού και bitters. Πρωτότυπο το Braveheart συνδυάζει τρία Σκωτσέζικα blend ουίσκι με καραμελωμένο ζαχαρούχο, αρωματικό espresso και bitter σοκολάτας. Για τους πιο ριψοκίνδυνους υπάρχει μεγάλη λίστα: το αμαρτωλό Seven, το αισθησιακό The Sixth Sense και το μαγικό The Illusionist.

Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το The Ninth Gate. O Αναστάσης γι'αυτό το cocktail τα βάζει με τη φωτιά, ανακατεύει μπέρμπον, μπράντυ Γαλλικό λικέρ και καταφέρνει να βγει αλώβητος. Κάθε γουλιά σε στέλνει! Αν δεν είστε σε mood για αλκοόλ υπάρχουν και τα mocktails – βλέπε Τεν Τεν και Ρόζ Πάνθηρας.

Τα σινεφίλ cocktails ντύνονται με jazz & soul μουσικές επιλογές και συχνά live που αποτελούν ένα ακόμα λόγο να πας στο Ernest.