ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βροχή γαστρονομικών αστεριών στο Andronis Gastronomy Festival

Από -
Βροχή γαστρονομικών αστεριών στο Andronis Gastronomy Festival - Χρυσοί Σκούφοι

Αστέρες της διεθνούς γαστρονομικής σκηνής δίνουν έξτρα λάμψη στη Σαντορίνη.

Βρίσκεται πλέον στην 5η του χρονιά το Andronis Gastronomy Festival στη Σαντορίνη, και έχει καθιερωθεί μέσα στα κορυφαία του είδους. Φέτος ειδικά ξεπερνάει σε ειδικό βάρος κάθε προηγούμενο αφού σε 4 εστιατόρια των ξενοδοχείων του ομίλου θα δημιουργηθεί αυτό το καλοκαίρι ένας γαστρονομικός αστερισμός 18 αστεριών διεθνούς εμβέλειας αποτελούμενος από τέσσερις 3άστερους, δύο 2άστερους και τέσσερις αστεράτους σεφ.

Πιο συγκεκριμένα από τα εστιατόρια «Lycabettus», «Lauda», «Throubi», και «Opson» μαγείρεψαν και θα μαγειρέψουν τα σπέσιαλ μενού τους οι: ο Ισπανός οικολόγος Pere Planaguma (2*) (19 & 20/7) που εμπνέεται από τα αγροτικά τοπία και την εποχικότητα, ο Γάλλος σούπερ στάρ Christian Le Squer (3*) (28/7) μετρ του wellbeing, ο επίσης Γάλλος Emmanuel Renaut(3*) (27 & 28/8) ο οποίος επιμελείται το «Lauda» και επιμένει στην δημιουργική χρήση των άγριων βοτάνων και λαχανικών, ο δημιουργικός Νεοζηλανδός Matt Lambert (*) (8 & 9/8) που προσεγγίζει την υψηλή κουζίνα με απλότητα, ο Εγγλέζος Alex Dilling (2*) (31/8 & 1/9) που επιμένει και στη πιο παραμικρή γαστρονομική και επικούρεια λεπτομέρεια, ο Βέλγος Gert de Mangeleer (3*) (13 & 14/9) που τα εμπνευσμένα από τα ταξίδια του στον κόσμο πιάτα του μοιάζουν οπτικά με έργα σύγχρονης τέχνης, ο Σουηδός Jacob Holmstrom (*) (21 & 22/9) που δημιουργεί τα μενού του σε στενή επαφή με διαλεχτούς μικρούς παραγωγούς εστιάζοντας στα προϊόντα τους.

Δείτε τις λεπτομέρειες εδώ και ετοιμάστε βαλίτσες για Σαντορίνη.