ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Fine eating and drinking στο «BAR 8» της Μεγάλης Βρεταννίας

Από -
Fine eating and drinking στο «BAR 8» της Μεγάλης Βρεταννίας - Χρυσοί Σκούφοι

Ονειρεμένη θέα και εκλεκτικό αρμονικό μεζεδολόγημα με κοκτέιλ στην ταράτσα του εμβληματικού ξενοδοχείου.

Ψηλά, στην κορυφή της «Μεγάλης Βρεταννίας» από την πίσω μεριά του «GB Roof Garden» βρίσκεται ένα πολύ ατμοσφαιρικό μπαρ που συνεχώς κάνει εξαιρετικές καινοτόμες προτάσεις. Φέτος λοιπόν έστησε μια κουζίνα- μπαρ όπου ψήνονται ζωντανά από σεφ λαχταριστοί μεζέδες για να τους συνδυάσετε με τα κοκτέιλ σας.

Ο executive chef του ξενοδοχείου Αστέριος Κουστούδης έχει δημιουργήσει ένα μενού 8 bites πολύ όμορφα σερβιρισμένων, όπου βρίσκεις: μαυλιστικές φέτες γιαπωνέζικου μοσχαριού hida wagyu στα κάρβουνα, νοστιμότατο κοτόπουλο yakitori στα κάρβουνα κι αυτό όπως και απίθανα ψητά μανιτάρια με τρούφα και μαύρο σκόρδο που στάζουν umami, αλλιώτικο σερβιρισμένη μοτσαρέλα burrata με σως αρακά και σορμπέ ροζ γκρέιπφρουτ με τσίλι, καρπάτσιο αστακού με το χαβιάρι του μαζί με passion fruit και φρούτα στη σχάρα, χτένια καρπάτσιο με salsa μάνγκο και τζίντζερ και σπάνιο σολομό «le jalik», στρείδια αλαφρώς περασμένα από τη φωτιά κοντραρισμένα από κρέμα γκοργκοντζόλα και μπέικον, και δυνατό σπανιόλικο jamon iberico de Bellotaμε ψητά σπαράγγια.

Είναι το ένα καλύτερο από το άλλο και δίνουν άλλη διάσταση στο fine drinking συνδυάζοντάς το με τα εξαιρετικά κοκτέιλ και τα ποτά του μπαρ. Εννοείται ότι θα καρφωθείτε στη θέα του Λυκαβηττού μπροστά σας.