ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τα S.Pellegrino και Acqua Panna χάρισαν γαστρονομική δροσιά στα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2020

Τα S.Pellegrino και Acqua Panna χάρισαν γαστρονομική δροσιά στα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2020 - Χρυσοί Σκούφοι

Τα μοναδικά fine dining waters έδωσαν και φέτος δροσερό γαστρονομικό «παρών» στην απονομή των βραβείων για τα εστιατόρια που τιμούν την εθνική μας κουζίνα σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Το light sparkling φυσικό μεταλλικό νερό S.Pellegrino και το φυσικό μεταλλικό νερό Acqua Panna απέδειξαν για μια ακόμα φορά τη βαθιά σχέση που τα ενώνει με την υψηλή γαστρονομία, δίνοντας δυναμικό «παρών» ως επίσημος χορηγός των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2020. Η φετινή τελετή που πραγματοποιήθηκε κάτω από πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας στο λαμπερό ballroom του εμβληματικού ξενοδοχείου «Makedonia Palace» στη Θεσσαλονίκη, δεν τίμησε μονάχα τους καλύτερους εκφραστές της εθνικής μας κουζίνας σε κάθε μεριά της Ελλάδας, αλλά υποστήριξε με πολύ δυναμικό τρόπο την επανεκκίνηση του κλάδου της εστίασης, καθώς εντάχθηκε στη σημαντική πρωτοβουλία του αθηνοράματος «Restaurants Back for Good».

Τα μοναδικά fine dining waters δεν θα μπορούσαν ασφαλώς να λείπουν από μια τόσο ξεχωριστή βραδιά, χαρίζοντας τη γαστρονομική τους δροσιά στους προσκεκλημένους της απονομής ήδη από το ξεκίνημα της. Οι εκλεπτυσμένες φυσαλίδες του S.Pellegrino και η βελούδινη γεύση του Acqua Panna προσέφεραν ωστόσο την αρμονική συνοδεία και κατά τη διάρκεια του dîner de gala που ακολούθησε, με ένα μενού ειδικά για την περίσταση που δημιούργησε ο πολυβραβευμένος executive chef του ξενοδοχείου Σωτήρης Ευαγγέλου και περιστρεφόταν γύρω από την ιδέα της «νέας εξελιγμένης ελληνικής κουζίνας».

Πάντα δίπλα σε σημαντικές ενέργειες όπως η συγκεκριμένη αλλά και συμβάλλοντας παράλληλα στην εξέλιξη της γαστρονομίας μέσα από δράσεις, όπως ο διαγωνισμός S.Pellegrino Young Chef, που επιβραβεύει κάθε χρόνο τους καλύτερους νέους σεφ από ολόκληρο τον κόσμο, τα S.Pellegrino και Acqua Panna πρωταγωνιστούν στην παγκόσμια fine dining σκηνή και ανεβάζουν το νερό διαρκώς στο γαστρονομικό βάθρο που του αξίζει.