ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Χρυσοί Σκούφοι απόλαυσαν Kaiser Pilsner

Οι Χρυσοί Σκούφοι απόλαυσαν Kaiser Pilsner - Χρυσοί Σκούφοι

Όπως ακριβώς η υψηλή γαστρονομία έτσι και η παραγωγή μιας Kaiser Pilsner είναι κι αυτή μια μορφή τέχνης που προϋποθέτει τον αρμονικό συνδυασμό των πιο ποιοτικών υλικών μέσα από πέντε εκλεκτές ποικιλίες κριθαριού και τρεις προσεκτικά επιλεγμένους τύπους λυκίσκου. Η πιο αγαπημένη μπύρα Pilsner της Ελλάδας υποστήριξε και φέτος σθεναρά, για έβδομη χρονιά, τον θεσμό των Χρυσών Σκούφων, τόσο ως χορηγός του Βραβείου Κοινού όσο και συνοδεύοντας με τη φίνα γεύση της ορισμένες από τις εξαιρετικές δημιουργίες που σερβιρίστηκαν στο λαμπερό diner de gala της απονομής.

Με στόχο όπως πάντα την ανάδειξη και τη βράβευση των καλύτερων εστιατορίων της χώρας, η φετινή τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο "Athenaeum InterContinental". Η μεστή και ιδιαίτερα ξεχωριστή γεύση της Kaiser Pilsner συνόδευσε τη βραδιά ήδη από το ξεκίνημα της και την ανακοίνωση του Βραβείου Κοινού για το 2024 στο εστιατόριο "BeefBar Mykonos", το οποίο ανέδειξαν οι αναγνώστες του Αθηνοράματος.

Παράλληλα, η Kaiser ταίριαξε άψογα με ορισμένα από τα γαστρονομικά κομψοτεχνήματα που φιλοτέχνησαν οι προσκεκλημένοι guest chefs της βραδιάς. Το ντελικάτο μακαρόν με φουαγκρά και τσάτνεϋ αχλαδιού, η μαρινάτη παλαμίδα με φίνο χαβιάρι και αγγουράκι τουρσί με χορσράντις, το αγγούρι γεμιστό με πάπια κονφί και σάλτσα δαμάσκηνου, το πολύ εξωτικό ταρτάρ τσιπούρας με καρύδα και λάιμ, και, τέλος, το πολύ ξεχωριστό "σφουγγάρι" ντομάτας βρήκαν το ιδανικό τους ταίρι στην χαρακτηριστική πικράδα της Kaiser Pilsner που υπογράμμισε το ιδιαίτερο γευστικό τους προφίλ.