ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Nespresso Professional παρουσίασε τον Exclusive Selection Galapagos στους Χρυσούς Σκούφους

Η Nespresso Professional παρουσίασε τον Exclusive Selection Galapagos στους Χρυσούς Σκούφους - Χρυσοί Σκούφοι

"Απροσδόκητοι θησαυροί περιμένουν όσους τολμούν να εξερευνήσουν" και αυτό ακριβώς κάνει η Nespresso Professional, προσφέροντας στο φλιτζάνι μας 21 ποικιλίες καφέ μοναδικής ποιότητας που μας ταξιδεύουν στα πλέον εκλεκτά και σπάνια terroir αυτού του κόσμου. Πιστή, μάλιστα, στην μακροχρόνια παράδοση που την ενώνει με τους Χρυσούς Σκούφους, η εταιρεία παρουσίασε σε avant premiere έναν άκρως εκλεκτό καφέ στην κορυφαία γιορτή της ελληνικής γαστρονομίας.

Έτσι, αμέσως μετά το εξαιρετικό μενού που μαγείρεψαν από κοινού ο κορυφαίος Ολλανδός σεφ Jacob Jan Boerma και ο βραβευμένος σεφ Παύλος Κυριάκης, ήταν η σειρά του "Galapagos" να ξεκινήσει το ταξίδι του στον κόσμο του fine dining. Ένας espresso με γλυκές νότες από δημητριακά και μπισκότο, απαλός, με γεμάτο σώμα και πικρές νότες από κακάο. Είναι αποτέλεσμα ενός ασυνήθιστου περιβάλλοντος καλλιέργειας με εκπληκτική βιοποικιλότητα στο οποίο μας μυεί ήδη με το όνομά του.

Προέρχεται από την premium σειρά Exclusive Selection, μέσω της οποίας η Nespresso Professional προσφέρει στο φλιτζάνι μας σπάνιους θησαυρούς του καφέ από άγνωστα ή ανεξερεύνητα terroirs από όλο τον κόσμο που αφηγούνται μοναδικά την ιστορία τους. Αυτό ακριβώς έκανε ο "Galapagos" στη λήξη της λαμπερής απονομής, χαρίζοντας μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία στους τυχερούς που είχαν την ευκαιρία να τον απολαύσουν, αποτελώντας ασφαλώς την ιδανική επιλογή για κορυφαία γαστρονομικά σημεία και πολυτελή ξενοδοχεία υψηλών προδιαγραφών.