ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Santoro

Βραβείο Top Notch

Σύγχρονη κουζίνα

 Κυκλάδες - Σαντορίνη - Ημεροβίγλι, Ξεν. «Grace Hotel Santorini, Auberge Resorts Collection»

 22860/21300

 aubergeresorts.com/gracehotel/dine/santoro/

Ιδιοκτήτης: Grace hotel Santorini Auberge Resorts Collection

Σεφ: Γιάννης Κουτσοπεράκης

Σύμβουλος Σεφ: Jean Charles Metayer

Santoro  - Χρυσοί Σκούφοι

Νέα εποχή για το εστιατόριο του ξενοδοχείου «Grace hotel Santorini» με την απαράμιλλη θέα στο Ημεροβίγλι. Την κουζίνα ανέλαβε ο βραβευμένος σεφ Jean Charles Metayer ως σύμβουλος και ο Γιάννης Κουτσοπεράκης ως head σεφ. Το μενού ισορροπεί με πολύ δημιουργικό τρόπο ανάμεσα στην ελληνική και γαλλική γαστρονομική φιλοσοφία. Δυο από τα πιάτα που κέρδισαν τις εντυπώσεις είναι οι φακές beluga με ελληνικό χαβιάρι Ευβοίας, κατσικίσιο τυρί και ζωμό από μοσχάρι και η μπάλα φάβας που εμπλουτίζεται με ζωμό λαχανικών, πέστροφα και ξύσμα λεμονιού.

Χάρτης εστιατορίου