Στο εστιατόριο του «Cavo Tagoo», που κρέμεται κυριολεκτικά στο Αιγαίο, o Χρόνης Δαμαλάς βάζει γευστική πλώρη για τις κουζίνες του κόσμου, μπερδεύοντας ευρηματικά μεσογειακά και ασιατικά στοιχεία. Το ένα πιάτο ξεπερνάει το άλλο σε ένταση, αρμονία, γεύση, πληθωρικότητα και τεχνική. Οι γυαλιστερές συνοδεύονται με δυνατό κουμκουάτ, το μαγιάτικο ανεβάζει γευστικούς ρυθμούς με το leche de tigre, το φαγκρί με τα τραγανά λέπια του ξεχειλίζει νοστιμιά και το καβουροπόδαρο με τρούφα είναι εκρηκτικό.