ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Cuvée

Βραβείο Top Notch

Σύγχρονη κουζίνα

 Δωδεκάνησα - Κως - Λάμπη, Ξεν. «Aqua Blu Boutique Hotel + Spa»

 22420/22440

 www.aquabluhotel.gr/

Ιδιοκτήτης: Ξεν. «Aqua Blu Boutique Hotel & Spa»

Σεφ: Σπύρος Τζιλής

Executive Σεφ: Παύλος Κυριάκης

Cuvée - Χρυσοί Σκούφοι

Ένα από τα καλύτερα εστιατόρια του νησιού, με σάλα που συνδυάζει διαχρονικά στοιχεία με σύγχρονο τρόπο και ρομαντική αύρα. Η κουζίνα, με σεφ τον Σπύρο Τζιλή και υπό την καθοδήγηση του βραβευμένου σεφ Παύλου Κυριάκη, έχει σύγχρονο πρόσημο, με εκλεκτά υλικά να αποτελούν τη βάση ευφάνταστων συνδυασμών, όπως τα χτένια με σάλτσα γιαουρτιού με γιούζου, πουρέ αρακά και πικάντική τραγανή σαρδέλα, αλλά και το καρέ αρνιού σε κρούστα μυρωδικών, με πουρέ αγκινάρας Ιερουσαλήμ και μελιτζάνα μαριναρισμένη σε miso και dukkah.

Χάρτης εστιατορίου