Ένας ανοιχτόκαρδος χώρος με χαλαρή πολυτέλεια και θέα στην πισίνα του «Glyfada Riviera» είναι φέτος το κάδρο της φίνας, προσωπικής κουζίνας του βραβευμένου Olivier Campanha, με χαρακτηριστικό τα σπονδυλωτά πιάτα και την άψογη τεχνική. Εμβληματική η τριπλή καραβίδα του σε ballotine, ποσέ σε μπισκ και ψητή με πολέντα και passion fruit, αλλά και η πάπια Challans με το στήθος ψητό με μανταρίνι και το μπουτάκι κονφί, ενώ το βαθιά νόστιμο παλαιωμένο ριζότο με ντεμιγκλάς μοσχαριού είναι λόγος να κατηφορίσεις στη Γλυφάδα.