ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΟΙΝΟΥ 2018: Νικητής αναδείχθηκε το «Varoulko Seaside»

Varoulko Seaside - Βραβείο Κοινού 2018 | Χρυσοί Σκούφοι
Το Βραβείο Κοινού 2018 πηγαίνει στο εστιατόριο «Varoulko Seaside». Την απονομή του βραβείου έκανε ο διευθυντής Marketing της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας Νίκος Μιχαλόπουλος, εκπροσωπώντας την μπίρα Kaiser Pilsner που είναι ο φετινός χορηγός του Βραβείου Κοινού, συνεπικουρούμενος από τον τυχερό αναγνώστη του «α» Στέλιο Πούλια που κέρδισε στο σχετικό διαγωνισμό. Στη φωτογραφία από αριστερά, Νίκος Μιχαλόπουλος, Γιάννης Παρίκος, Λευτέρης Λαζάρου και Στέλιος Πούλιας.

«Varoulko Seaside» - Μοντέρνα ελληνική κουζίνα

Varoulko Seaside - Βραβείο Κοινού 2018 | Χρυσοί Σκούφοι

Ακτή Κουμουνδούρου 54-56, Πειραιάς
τηλ. 2105228400
Ιδιοκτήτης: Λευτέρης Λαζάρου
Σεφ: Λευτέρης Λαζάρου, Γιάννης Παρίκος

Δεν είναι ν’ απορείς που το «Varoulko» αναδείχθηκε από το κοινό καλύτερο εστιατόριο της Ελλάδας. Ο Λευτέρης Λαζάρου, ο δημιουργός του, είναι εξαιρετικά δημοφιλής, και το «Varoulko» βραβεύεται αδιαλείπτως επί 25 χρόνια με Χρυσό Σκούφο.

Γιορτάζοντας τα τριάντα του χρόνια στο νεότερο πόστο του στο Μικρολίμανο, εκτός από γκουρμέ θαλασσινό εστιατόριο έχει εξελιχθεί σ’ έναν εντυπωσιακό γαστρονομικό πολυχώρο, όπου ο Λαζάρου συνεργάζεται στενά πλέον με τον Γιάννη Παρίκο.

Χορηγός του Βραβείου Κοινού 2018 είναι η Kaiser Pilsner.