Βραβείο Κοινού 2018

Γίνε κι εσύ αξιολογητής

Αξιολόγησε, βαθμολόγησε και βράβευσε τα καλύτερα εστιατόρια που είναι υποψήφια για Χρυσό Σκούφο συμμετέχοντας ενεργά και με την υπογραφή σου, στο «Βραβείο Κοινού». Το βραβείο κοινού θα απονεμηθεί στο καλύτερο εστιατόριο της Ελλάδας που θα αναδειχθεί μέσα από τις αξιολογήσεις και τις βαθμολογήσεις σας από τις υποψηφιότητες για Χρυσό Σκούφο 2018.

Φέτος πολύ ιδιαίτερα δώρα περιμένουν τους τυχερούς που θα πάρουν μέρος στην ψηφοφορία για το βραβείο Κοινού.

Ένα τυχερό ζευγάρι θα κερδίσει πρόσκληση για την τελετή απονομής των Χρυσών Σκούφων και θα απονείμει το βραβείο Κοινού στο πλαίσιό της.

Επίσης, ένα ακόμη τυχερό ζευγάρι θα συμμετέχει σε μια γευσιγνωστική βραδιά του σαφάρι των Χρυσών Σκούφων μαζί με την κριτική επιτροπή.

Οι κληρώσεις για τα συγκεκριμένα δώρα θα γίνουν στα τέλη Ιανουαρίου.

Μείνετε συντονισμένοι γιατί θα ανακοινωθούν κι άλλα δώρα στη διάρκεια του διαγωνισμού.

Τα εστιατόρια τα οποία θα έχετε ήδη αξιολογήσει, θα εμφανίζονται στην φόρμα αξιολόγησης στο πεδίο "Εστιατόριο" ως ανενεργά, αφού έχετε την δυνατότητα να αξιολογείτε κάθε σεζόν μόνο μία φορά το κάθε εστιατόριο από την λίστα των υποψηφιοτήτων. Απαγορεύεται αυστηρά σε ιδιοκτήτες εστιατορίων και σεφ να ψηφίζουν για τα εστιατόρια τους.

Χορηγός του Βραβείου Κοινού είναι η Kaiser.

Τα κριτήρια:

1. Γεύση: λαμβάνονται υπ’ όψιν

  • α) η ποιότητα των πρώτων υλών,
  • β) η μαγειρική τεχνική-επιδεξιότητα των σεφ,
  • γ) η αρμονία και η ισορροπία των γεύσεων,
  • δ) τα πρωτότυπα υλικά,
  • ε) οι δόκιμα ευφάνταστοι συνδυασμοί,
  • στ) η αισθητική εμφάνιση των πιάτων,
  • ζ) η γενική αίσθηση που τελικά εκπέμπει το σύνολο όλων των επιμέρους στοιχείων

2. Σέρβις: λαμβάνονται υπ’ όψιν η συνολική εμφάνιση των σερβιτόρων, η γνώση τους επί των πιάτων του εστιατορίου και των κρασιών του καταλόγου, η περιποιητική συμπεριφορά, η γρήγορη κάλυψη αναγκών, το τελετουργικό του σερβιρίσματος είτε είναι επίσημο είτε πιο χαλαρό και η ποιότητα των σκευών σερβιρίσματος.

3. Ατμόσφαιρα: στυλ, ύφος, άποψη, καλαισθησία στη διαμόρφωση του χώρου ανεξαρτήτως διακοσμητικού στυλ και η ποιότητα του ήχου αν υπάρχει μουσική.

Μετά από κάθε επίσκεψη σας σ ένα καλό εστιατόριο(βαθμός από 6/10 και πάνω) σας προσκαλούμε να συμπληρώνετε τη φόρμα αξιολόγησης του.

Φόρμα αξιολόγησης-βαθμολόγησης

Για να συμμετέχετε στην διαδικασία πρέπει να κάνετε Login (ή Signup αν δεν έχετε ήδη λογαριασμό) κάνοντας κλικ στο παρακάτω link.

Login / Signup

Μπορείτε να κάνετε Login με το account που ήδη έχετε στο athinorama.gr (ή να δημιουργήσετε ένα νέο account αν δεν έχετε ήδη) ή εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε login με το facebook account σας. Ειδικά τα μέλη του αθηνόραμα Club έχουν την δυνατότητα να κάνουν login και με τα στοιχεία που ήδη έχουν για την πρόσβαση στην περιοχή μελών του athinoramaclub.gr

Φόρμα αξιολόγησης - βαθμολόγησης

Παρακαλούμε καταχωρήστε βαθμολογία