ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ 2018

Όταν μιλάμε για «Χρυσούς Σκούφους» η «Βραβεία Ελληνικής κουζίνας» εννοούμε ένα πολύ εκτεταμένο σαφάρι απ άκρη σ' άκρη της Ελλάδας άπειρα χιλιόμετρα και ναυτικά μίλια ενός τεράστιου οδοιπορικού που ξεκινάει από την Αλεξανδρούπολη, το Αμύνταιο και τα Πομακοχώρια και καταλήγει στην Πάτμο, τη Ρόδο, τη Σχοινούσα και τη Νότια Κρήτη.

Τα μέλη της κριτικής γευσιγνωστικής επιτροπής του «α» οργώνουν συστηματικά τη χώρα δοκιμάζοντας εκατοντάδες πιάτα σε εστιατόρια, ταβέρνες και γαστροταβέρνες, φροντίζοντας να επισκέπτονται ότι καινούργιο ανοίγει. Δοκιμάζουν πολλά διαφορετικά φαγητά και γλυκά, και σχηματίζουν μια σφαιρική εικόνα για τους χώρους που επισκέπτονται. Αυτό σημαίνει πολυσύνθετο γαστρονομικό πανόραμα που καταγράφεται στις υποψηφιότητες (υποψήφια εστιατόρια είτε για Χρυσό Σκούφο, είτε για Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας).

Δημοσιεύουμε την βασική λίστα των υποψήφιων εστιατορίων προς βράβευση για το 2018, η οποία θα συμπληρώνεται συστηματικά με καινούργια εστιατόρια που η κριτική επιτροπή του Αθηνοράματος θα αξιολογεί στη διάρκεια της χρονιάς.

Σας καλούμε να επισκεφτείτε τα εστιατόρια που είναι υποψήφια για Χρυσό Σκούφο για το 2018, τα οποία θα βρείτε στη στήλη κάτω αριστερά, να τα δοκιμάσετε και να μας στείλετε την καταγραφή της δικής σας αξιολόγησης συμπληρώνοντας το ειδικό δελτίο του «Γίνε κι Εσύ Αξιολογητής». Πάρτε μέρος ενεργά και με την υπογραφή σας, στο «Βραβείο κοινού», μια γκουρμέ κοινότητα που γεννιέται μέσα στο xrysoiskoufoi.gr.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΧΡΥΣΟ ΣΚΟΥΦΟ 2018

Υποψηφιότητες 2018 ανά την Ελλάδα