ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ 2018 | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Σελήνη

Μοντέρνα ελληνική κουζίνα

 Σαντορίνη - Πύργος

  22860/22249

 www.selene.gr/

Υποψήφιο για Χρυσό Σκούφο & Βραβείο Ελληνικής κουζίνας

Αξιολόγησέ το »
Σελήνη - Χρυσοί Σκούφοι

Συνεχείς αναζητήσεις ποιοτικών ελληνικών και κυρίως κυκλαδίτικων προϊόντων. Σύγχρονη μαγειρική αντίληψη που εξελίσσει δημιουργικά την παράδοση. Πίσω από αυτά, ο Γιώργος Χατζηγιαννάκης, ένας διανοούμενος της γαστρονομίας, και όχι μόνο, στον οποίο η Σαντορίνη αλλά και οι Κυκλάδες ευρύτερα οφείλουν πολλά και κυρίως την παρουσία τους στο γαστρονομικό χάρτη της Ελλάδας. Εφέτος, την επιμέλεια του μενού έχει ο βραβευμένος σεφ Αλέξανδρος Τσιοτίνης με chef de cuisine τον Πάνο Τσίκα. Πιάτα που ξεχωρίζουν το λαβράκι σοτέ με σελινόριζα κονφί, σελινόριζα πουρέ, μους από αμπελόφυλλα και σος από Ασσύρτικο και εκχύλισμα από λουλούδια κουφοξυλιάς και το πιτσούνι γεμιστό με πουρέ από τα συκωτάκια του, πουρέ και τουρσί καρότου, χαμομήλι ζελέ και σος χαμομηλόλαδο με έλατο τουρσί και τρούφα. Σύνθετη δημιουργία το επιδόρπιο ωδή στα λαχανικά με μους ρίζας μαϊντανού, σορμπέ ρόκας, μπισκότο ελαιόλαδου, αχλάδι ποσέ σε χαμομήλι, αλμυρή καραμέλα κρεμμυδιού και κραμπλ φουντούκι. Χρυσός Σκούφος 2017.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΧΡΥΣΟ ΣΚΟΥΦΟ 2018

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2018

Υποψηφιότητες 2018 ανά την Ελλάδα