ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ 2018 | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

CTC

Μοντέρνα διεθνής κουζίνα

 Αθήνα - Ιλίσια

  210/7228812

 www.ctc-restaurant.com

Υποψήφιο για Χρυσό Σκούφο

Αξιολόγησέ το »
CTC - Χρυσοί Σκούφοι

Βραβευμένος κατ' επανάληψη με Χρυσό Σκούφο ο σεφ και συνιδιοκτήτης Αλέξανδρος Τσιοτίνης παρουσιάζει στο μικρό, ντιζαϊνάτο εστιατόριο των Ιλισίων μια ευφάνταστη κουζίνα βασισμένη στα εποχικά υλικά, εξ ου και τα πιάτα του ανανεώνονται συχνά. Ιδιοφυής, δημιουργικός και με διάθεση για γαστρονομικό παιχνίδι, ο Τσιοτίνης σερβίρει δύο μενού γευσιγνωσίας έξι και εννέα πιάτων αντίστοιχα, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει και η δυνατότητα a la carte με δύο προτεινόμενα πιάτα για πρώτο, δεύτερο και επιδόρπιο. Από τα πιο ενδιαφέροντα πιάτα του, η σούπα με καλαμπόκι αρωματισμένη με αστακό και τρούφα περγαμόντο, το φύλλο με καπνιστό χέλι μαύρο σκόρδο μαγιονέζα espresso και πουρέ τοπιναμπούρ και ο τραχανάς με καπνιστά μύδια φύκια και αφρό της θάλασσας. Ο σομελιέ Αλέξανδρος Τριανταφύλλου, επιμελείται το wine pairing, με γνώση και άποψη. Χρυσός Σκούφος 2017.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΧΡΥΣΟ ΣΚΟΥΦΟ 2018

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2018

Υποψηφιότητες 2018 ανά την Ελλάδα