ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ 2018 | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Ντομάτα
Συγκρότημα «Sani Resort»

Ελληνική μοντέρνα κουζίνα

 Χαλκιδική - Σάνη

  23740/99465

 www.sani-resort.com/el_GR/sani-marina/dining-and-bars/item/tomata

Υποψήφιο για Χρυσό Σκούφο & Βραβείο Ελληνικής κουζίνας

Αξιολόγησέ το »
Ντομάτα - Χρυσοί Σκούφοι

Θέα στη μαρίνα και λιτή διακόσμηση που αφήνει την πρώτη θέση στις γεύσεις. Ο πολυβραβευμένος πληθωρικός σεφ Χρύσανθος Καραμολέγκος συνθέτει με απροσδόκητο τρόπο τα πιο απλά υλικά της Ελλάδας και της Μεσογείου, δημιουργώντας ένα ιδιότυπο προσωπικό ιδίωμα. Οι δημιουργίες του διακρίνονται για τη fusion διάθεση με την οποία χειρίζονται τις γεύσεις του κόσμου, ενώ παράλληλα διατηρούν στον πυρήνα τους μια απολύτως αναγνωρίσιμη ελληνικότητα. Χρυσός Σκούφος 2018 και Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2018. Δοκιμάστε: Μαρουλοντολμάδες θαλασσινών σε σος ζαφόρας, Ροφό ποσέ σε ζωμό μαραθόριζας και σαμπαγιόν αχινού.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΧΡΥΣΟ ΣΚΟΥΦΟ 2019

Υποψηφιότητες 2019 ανά την Ελλάδα