Χαρούμενη, casual chic μεσογειακή αυλή πάνω από την παραλία με θέα τον ατμοσφαιρικό κόλπο του Αγίου Ιωάννη, με το απόλυτο καλοκαιρινό φως της καλαμωτής, δέντρα καταμεσίς, μαρμάρινα τραπέζια καφέ-μπορντό με όψη που παραπέμπει στο μαρμπρέ των κρεατικών. Ο Ντίνος Φωτεινάκης φέρνει στα ελληνικά μέτρα το διεθνές concept υψηλής κρεατοφαγίας, προσθέτοντας ψάρια και θαλασσινά και ενισχύοντας τα υψηλά ποιοτικά standards του brand. Στα must, το Kobe Beef Prosciutto με αλμυρό panettone, οι μπουκίτσες Tartare&Tartine, το Fillet Frites με Beefbar sauce, όλο το κομμάτι του grill.