Μεγάλος Διαγωνισμός

Ψήφισε το δικό σου καλύτερο εστιατόριο για το 2017 στο Βραβείο Κοινού των Χρυσών Σκούφων και κέρδισε super premium λονδρέζικο τζιν Beefeater 24

Φέτος οι Χρυσοί Σκούφοι καθιερώνουν το Βραβείο Κοινού, και σας καλούν να ψηφίσετε εσείς τα δικά σας καλύτερα εστιατόρια μέσα από την λίστα των υποψηφιοτήτων για τους Χρυσούς Σκούφους και τα βραβεία Ελληνικής Κουζίνας. Ταυτοχρόνως κάθε φορά που ψηφίζετε για το Βραβείο Κοινού συμμετέχετε στον Μεγάλο Διαγωνισμό για να κερδίσετε 2 φιάλες super premium λονδρέζικο τζιν Beefeater 24.

Beefeater 24
Beefeater 24

Το Beefeater 24 φέρει επάξια τον τίτλο του super premium λονδρέζικου τζιν όντας μια σοφιστικέ δημιουργία που συνδυάζει φίνα αρωματικά και σπάνια εξωτικά τσάγια. Ψάχνοντας να δημιουργήσει ένα καινούργιο ξεχωριστό τζιν ο Master Distiller του Beefeater Desmond Payne, είδε κυριολεκτικά το φως το αληθινό ταξιδεύοντας στην Ιαπωνία. Θέλοντας να ξεδιψάσει παρέκαμψε τα πολύ γλυκά tonic που συνηθίζουν εκεί και ανάμιξε το τζιν του με πράσινο παγωμένο τσάι. Αυτός ο εξαιρετικός συνδυασμός οδήγησε τον Payne να πειραματιστεί για τους επόμενους 18 μήνες με πολλά διαφορετικά τσάγια και συνδυασμούς βοτάνων. Περιέργως, τα τσάγια που πίστευε ότι θα έδιναν τα καλύτερα αποτελέσματα, όπως το Darjeeling, δεν απέδωσαν. Τελικά κατέληξε ότι τα πράσινα τσάγια λειτουργούσαν καλύτερα από τα μαύρα και διάλεξε για το Beefeater 24 ένα μοναδικό μείγμα κινέζικου πράσινου τσαγιού και σπάνιου γιαπωνέζικου τσαγιού Sencha. «Το κινέζικο πράσινο τσάι διαθέτει μια δροσερή μυρωδάτη νότα, ενώ το γιαπωνέζικο τσάι Sencha είναι μια σπάνια, αρωματική ποικιλία από τις κορυφαίες της αγοράς. Αφού συλλεχθούν, τα φύλλα αχνίζονται στον ατμό κι έτσι δεν οξειδώνονται κατά την ξήρανση, διατηρώντας τις καθαρές «πράσινες» γεύσεις τους που πραγματικά απογειώνουν το άρωμα του τζιν» υπογραμμίζει ο Master Distiller. Το οινόπνευμα και τα φυσικά φυτικά μυρωδικά παραμένουν μέσα στον αποστακτήρα επί 24 ώρες για να διαποτιστούν – περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο premium τζιν. Αυτή η διαδικασία, μοναδική για το Beefeater, έχει ως αποτέλεσμα ένα πολυσύνθετο και με πλούσια γεύση τζιν. Στο Beefeater 24 όμως, η απόσταξη «κόβεται» νωρίτερα για να διατηρήσει το τζιν τη φρεσκάδα και την ζωντάνια του. Ο Desmond εξηγεί: «Όταν αποστάζουμε, συλλέγουμε μόνο την καρδιά της απόσταξης. Τα πρώτα και τα τελευταία μέρη της απόσταξης – το ‘κεφάλι’ και η ‘ουρά’ – απορρίπτονται. Στο Beefeater 24 «κόβουμε» το τέλος της παρτίδας πολύ νωρίτερα απ’ ότι συνήθως για να διατηρήσουμε τις δροσερές νότες του γκρέιπφρουτ και των φύλλων του τσαγιού».

Πως θα συμμετάσχεις στο διαγωνισμό

Δύο νικητές θα κερδίσουν από μία φιάλη Beefeater 24. Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι από 17/1/17 έως 31/1/17

  1. Ψήφισε για το Βραβείο Κοινού στο www.xrysoiskoufoi.gr/evaluate.aspx. Για όσα περισσότερα εστιατόρια δώσεις την αξιολόγησή σου, τόσο περισσότερες οι πιθανότητες να κερδίσεις τα έπαθλα του διαγωνισμού.
  2. Απάντησε σωστά στην ερώτηση πιο κάτω
  3. Τσέκαρε το πλαίσιο ελέγχου με επικεφαλίδα "Ψήφισα για το ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΟΙΝΟΥ 2017"
Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΚΛΕΙΣΕ