ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Tudor Hall

15.5 / 20

  Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε.

Μοντέρνα ελληνική κουζίνα

 Αττική - Αθήνα - Κέντρο, Βασ. Γεωργίου 3 - Σύνταγμα, Ξενοδ. «King George»

 2103330265

 www.tudorhall.gr/

Ιδιοκτήτης: Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε.

Σεφ: Αλέξανδρος Κοσκινάς, Σωτήρης Ευαγγέλου

Tudor Hall  - Χρυσοί Σκούφοι

Σύγχρονη ελληνική κουζίνα, με ­πιάτα που συνδυάζουν μαγειρικές αντιλήψεις του σήμερα αλλά και με αρώματα και γεύσεις που τα συνδέουν με την παράδοση. Ο Σωτήρης Ευαγγέλου δικαιώνει για άλλη μία χρονιά τη φήμη του ως του κορυφαίου Έλληνα executive chef και ο Αλέξανδρος Κοσκινάς επιβεβαιώνει τις ικανότητες και γνώσεις που επιτρέπουν στο «Tudor Hall» να κατέχει μια αξιοζήλευτη θέση στην ομάδα των άριστων ελληνικών εστιατορίων.

Κορυφαίο πιάτο: Ντουέτο από αρνάκι (φιλέτο και παϊδάκι) ψητό, με σπανάκι, σκόρδο, κονφί και κρέμα από αμπελόφυλλα.

Χάρτης εστιατορίου