ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σπέσιαλ γαστρονομικές βραδιές στο «Υiamas» στην Καλαμάτα

Από -
Σπέσιαλ γαστρονομικές βραδιές στο «Υiamas» στην Καλαμάτα - Χρυσοί Σκούφοι

Η διάθεση για ανάδειξη των τοπικών πρώτων υλών είναι εμφανής στο «Yiamas Gastro Bar» του «Elite City Resort» στην Καλαμάτα, την κουζίνα του οποίου –κινείται ανάμεσα στις comfort και τις πιο προχωρημένες γεύσεις με ελληνικό χρώμα– αξίζει να γνωρίσει κανείς επισκεπτόμενος την πόλη. Αυτό το καλοκαίρι, η προσπάθεια αυτή έχει κι ένα έξτρα... boost. Από τα τέλη Αυγούστου ξεκινά μια σειρά από βραδιές με guests ταλαντούχους σεφ, που καλούνται να παίξουν με τα μεσσηνιακά υλικά, καθένας με τη δική του οπτική. Το εναρκτήριο λάκτισμα γίνεται με τον Άνταμ Κοντοβά που φέτος το χειμώνα γνωρίσαμε καλύτερα στο με Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας εστιατόριο «Βασίλαινας» στον Πειραιά στις 22/8, ακολουθεί ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο για την δουλειά του στην κουζίνα του «Αbovo» Μιχάλης Νουρλόγλου στις 5/9, και ο πολύ καλός Αλέξανδρος Φουρούλης, που επί χρόνια βλέπει με δημιουργική ματιά τις γεύσεις της Μάνης στο «ΜάνηΜάνη» στο Κουκάκι, στις 12/9. Το αφιέρωμα στο «Yiamas» θα κλείσουν ο executive chef του ξενοδοχείου Στέλιος Μπαρμπέας και ο chef de cuisine του εστιατορίου Γιάννης Δικαιουλάκος στις 19/9. Όσοι ετοιμάζεστε για ταξίδι στην περιοχή, βάλτε το στην ατζέντα σας.