ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο ψηφιακός μετρ είναι εδώ!

Ο ψηφιακός μετρ είναι εδώ! - Χρυσοί Σκούφοι

Αφού κατάφερε να δημιουργήσει το μεγαλύτερο δίκτυο τερματικών Pos στην Ελλάδα, τώρα η Cardlink, με την υπηρεσία Cardlink Maitre, στέλνει οριστικά το τεφτέρι στο μουσείο ανοίγοντας νέους δρόμους για τους επαγγελματίες της εστίασης.

Ακόμη και αν δεν είσαι ιδιοκτήτης επιχείρησης, το όνομα Cardlinκ αποκλείεται να σου είναι άγνωστο. Στις καθημερινές σου αγοραστικές συναλλαγές έρχεσαι συνέχεια σε επαφή μαζί του όταν φτάνει η στιγμή να τοποθετηθεί η κάρτα σου στο POS του καταστήματος. Δεκαπέντε χρόνια μετά τη δημιουργία της, η Cardlink βλέπει αυτή τη στιγμή από θέση ισχύος τα τερματικά της να βρίσκονται σε περισσότερα από 250.000 σημεία στην Ελλάδα.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι η Cardlink επεξεργάζεται πάνω από ένα εκατομμύριο συναλλαγές ημερησίως, έχοντας πετύχει 112 συναλλαγές το δευτερόλεπτο, ρεκόρ συναλλαγών για τα δεδομένα της ελληνικής αγοράς. Κάτι τέτοιο δύσκολα θα είχε συμβεί αν δεν υπήρχε στο background μια δυναμική ομάδα επιφορτισμένη με το να παρακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις στον τομέα των ηλεκτρονικών πληρωμών, να αξιοποιεί τις τελευταίες τεχνολογίες και εν τέλει να δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που να βελτιώνουν συνεχώς την συναλλακτική εμπειρία και να παρέχουν αξιόπιστες λύσεις σε επαγγελματίες και καταναλωτές.

Μια από αυτές τις λύσεις είναι η Cardlink Maitre, μια εφαρμογή που χωρίς αμφιβολία θα λατρέψουν όσοι διευθύνουν εστιατόριο, ταβέρνα ή καφέ. Ας δούμε γιατί: Η λέξη «παραγγελιοληψία» ηχεί μάλλον σαν τροπική ασθένεια και πράγματι πολλές φορές είναι πονοκέφαλος για τους επαγγελματίες, δεδομένου ότι μια απλή επιθυμία («καρμπονάρα» για παράδειγμα) πρέπει να ακολουθεί κάθε φορά τη σωστή πορεία (πελάτης, σερβιτόρος, κουζίνα, σερβιτόρος ξανά, πελάτης ξανά, ταμείο) για να ολοκληρωθεί ως επιλογή, ως εμπειρία και ως απόλαυση.

Μιλάμε φυσικά για οργάνωση, ακρίβεια και απόδοση. Γιατί η cloud εφαρμογή Cardlink Maitre μπορεί να μην ψήνει καφέ αλλά κάνει την λήψη της παραγγελίας παιχνιδάκι, την μεταφέρει αυτόματα στο χώρο παρασκευής, τυπώνει παραστατικά, κάνει ανάλυση πωλήσεων και διαθέτει άπειρες άλλες δυνατότητες τις οποίες ανακαλύπτει ο επαγγελματίας βλέποντας ταυτόχρονα τα χέρια του να λύνονται με ασφάλεια και ταχύτητα. Η εφαρμογή μάλιστα συνεργάζεται με τον υπάρχων εξοπλισμό της επιχείρησης και μπορεί να γίνει μέσα από οποιαδήποτε iOS ή Android συσκευή.

Μια μικρή γεύση του τι ακριβώς κάνει αυτή η εφαρμογή (αλλά και η Cardlink εν γένει) θα πάρουν οι προσκεκλημένοι στην διάρκεια της φετινής απονομής των γαστρονομικών βραβείων Χρυσοί Σκούφοι από το Αθηνόραμα, (η Cardlink είναι για το 2019 χορηγός του θεσμού) καθώς η Cardlink Maitre θα βρίσκεται σε όλα τα τραπέζια του diner de gala ενημερώνοντας τους συνδαιτυμόνες για το συγκλονιστικό μενού του σπουδαίου σεφ Ντάβιντε Σκαμπίν.