ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

H high class εκδοχή των σοκολατένιων αβγών

Από -
H high class εκδοχή των σοκολατένιων αβγών - Χρυσοί Σκούφοι

Όταν η πρώτη ύλη είναι της υψηλότερης ποιότητας, όταν η γευστική δημιουργία είναι ξεχωριστή και η εμφάνιση κομψοτέχνημα, τότε μιλάμε για ένα πασχαλινό δώρο απαιτήσεων.

Σε αυτό το επίπεδο κινείται η χρωματιστή τριλογία σοκολατένιων αβγών από ποικιλίες Valrhona του Δημήτρη Χρονόπουλου, μια κομψή, χαρούμενη συσκευασία με τρία γλυκύτατα αβγουλάκια: το βιολετί από λευκή σοκολάτα με βιολέτα, το κίτρινο από λευκή σοκολάτα με λεμόνι και το ροζ σομόν από τη fruity σειρά Inspiration Valrhona με φράουλα. Με πιο milky γεύση το αρτίστικο αβγουλάκι από καραμελωμένη λευκή σοκολάτα dulcey, που αν θέλετε μπορεί να περιέχει και μάντολες με επικάλυψη gianduja. Θα τις παραγγείλετε -όπως και αβγά σε άλλες εκδοχές- ηλεκτρονικά στο https://www.dchronopoulos.com.

Σε άλλα κομψά σχέδια, αλλά σε παρόμοιο επίπεδο ποιότητας και δημιουργικότητας κινούνται τα σοκολατένια αβγά του Δημήτρη Οικονομίδη, σε διάφορες εκδοχές, από τις οποίες ξεχωρίσαμε το εντυπωσιακό κατακόκκινο με τις λευκές πινελιές, από fruity Inspiration φράουλα και λευκή Opalys, αλλά και τον κόκορα από Inspiration φραμπουάζ. Πολύ κομψό όμως και το αρτίστικο, ολόμαυρο αβγό από σοκολάτα belize 75%, που συνοδεύεται από εκλεκτούς ξηρούς καρπούς και confit πορτοκάλι στη βάση του αλλά και το μελαχροινό Caramelia, από σοκολάτα γάλακτος με νότες αλμυρής καραμέλας.

«Dimitris Economides» | Κηφισίας 340, Νέο Ψυχικό | 210 6755000