ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πίνουμε... νερό στο όνομα του KOMO στο Monaco!

Πίνουμε... νερό στο όνομα του KOMO στο Monaco! - Χρυσοί Σκούφοι

Εδώ και μερικούς μήνες ένα ιδιαίτερο all-day concept resto έχει ανοίξει στο Monaco στην περιοχή Condamine, λίγα βήματα από το λιμάνι Port Hercule, το καφέ, εστιατόριο, pâtisserie και fashion sport boutique, «ΚΟΜΟ».

Το εστιατόριο επιμελείται ο καλύτερος σεφ στον κόσμο Mauro Colagreco, ο οποίος φέτος θα έρθει στην Αθήνα για να μαγειρέψει στο diner de gala των Χρυσών Σκούφων, με μεσογειακή κουζίνα, πιάτα με την καλύτερη πρώτη ύλη, ψάρι ημέρας, σπιτικά spaghetti και εξαιρετικό κρέας - μια πιο light εκδοχή της βραβευμένης κουζίνας του «Mirazur» στην Menton.

Ο χώρος του εστιατορίου είναι μικρός μοντέρνος και cosy. Highlight η καταπληκτική βιτρίνα με τα μπουκάλια νερού απ’ όλο τον κόσμο. Μια φοβερή συλλογή από 140 μπουκάλια από 4 χώρες από τα οποία μερικά είναι πραγματικά γλυπτά και κοστολογούνται πολύ ακριβά.

Ξεχωριστή παρουσία ο υπεύθυνος στη σάλα, Rosario, με καταγωγή από τη Νάπολη ο οποίος φωτογραφήθηκε για μας και μας εκμυστηρεύτηκε ότι ανοίγουν δεύτερο εστιατόριο στο πεντάστερο ξενοδοχείο «Metropole».

Στην διπλανή σάλα απολαμβάνουμε τις δημιουργίες του Pierre Hermé, με μια haute couture γωνία με τα φημισμένα του macaron, σοκολάτες και γλυκά εδέσματα με φρούτα, ξηρούς καρπούς και chic συσκευασίες για δώρο. Φεύγοντας ρίξτε μια ματιά στις τελευταίες τάσεις της αθλητικής μόδας, καθώς υπάρχει συλλογή ρούχων και παπουτσιών.

Δέσποινα Ολυμπίου