ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καινοτομία και πρωτοπορία για τη γαστρονομία του μέλλοντος από τη Μiele

Καινοτομία και πρωτοπορία για τη γαστρονομία του μέλλοντος από τη Μiele - Χρυσοί Σκούφοι

Έχοντας δεσμευτεί να κατασκευάζει προϊόντα με ανώτερη ποιότητα, υψηλή τεχνολογία και διαισθητικό σχεδιασμό, η Miele χειροκροτεί τους καλύτερους δημιουργούς γαστρονομίας στην Ελλάδα και στηρίζει με υπερηφάνεια το θεσμό των Χρυσών Σκούφων.

Παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στη βραδιά της απονομής τη μεγαλύτερη καινοτομία της, το φούρνο Dialog, που ανοίγει «διάλογο» με το φαγητό, επιχειρεί να αναδείξει πώς η πρωτοποριακή τεχνολογία αιχμής μπορεί να απελευθερώσει τη δημιουργικότητα του χρήστη και να συμβάλει στην παρασκευή ξεχωριστών γαστρονομικών απολαύσεων, πέρα από τα όρια του συνηθισμένου.

H Miele αναπνέει στο ρυθμό της καινοτομίας και επαναπροσδιορίζει όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για τη μαγειρική.

#LifeBeyondOrdinary

5+1 καινοτομίες του φούρνου Dialog Generation 7000

#1 Τεχνολογία M Chef

Ένας πρωτοποριακός τρόπος μαγειρέματος των τροφίμων σε ολόκληρο τον όγκο τους, από μέσα προς τα έξω. Φανταστείτε ένα ψάρι να μαγειρεύεται μέσα σε ένα κομμάτι πάγου χωρίς ο πάγος να λιώνει!

#2 Gourmet Profi

Μια λειτουργία για επιδέξιους σεφ. Εφαρμόστε τις αγαπημένες σας συνταγές ελέγχοντας όλες τις παραμέτρους ώστε να επιτύχετε το τέλειο γευστικό αποτέλεσμα σύμφωνα με τις ατομικές σας προτιμήσεις. Μαγείρεμα χωρίς συμβιβασμούς με τον φούρνο Dialog!

#3 M Chef Menu

Ποτέ το μαγείρεμα δεν ήταν πιο εύκολο! Τρόφιμα από διαφορετικές κατηγορίες, σχήμα και μέγεθος μπορούν να μαγειρευτούν ταυτόχρονα με το φούρνο να επιλέγει αυτόματα τον ιδανικό τρόπο μαγειρέματος ενώ ταυτόχρονα ρυθμίζει όλες τις παραμέτρους. Επαγγελματικό αποτέλεσμα εύκολα και γρήγορα που θα ζηλέψουν ακόμα και έμπειροι μάγειρες!

#4 Θερμόμετρο ψητού

Ψήσιμο με απόλυτη ακρίβεια κάθε φορά. Το θερμόμετρο ψητού ελέγχει τη θερμοκρασία στον πυρήνα του τροφίμου, για τους απαιτητικούς γευσιγνώστες που θέλουν να απολαμβάνουν το κρέας τους όσο καλοψημένο εκείνοι το επιθυμούν.

#5 Moisture Plus

Δημιουργήστε ζουμερά ψητά με τραγανή κρούστα με τη λειτουργία ριπών ατμού καθώς και αφράτες ζύμες με τέλειο ρόδισμα. Προγραμματίστε τις ριπές ατμού στο χρόνο που επιθυμείτε ή χρησιμοποιήστε τα αυτόματα προγράμματα που ενσωματώνουν αυτή τη μοναδική λειτουργία.

#6 Brilliant Light φωτισμός

Απολαύστε άπλετο φωτισμό θαλάμου ανεξάρτητα από το επίπεδο που τοποθετήσατε το ταψί σας. Ο έλεγχος του φαγητού σας γίνεται πλέον εύκολα χάρη στις πλευρικές λωρίδες φωτισμού LED.

Πώς λειτουργεί ο φούρνος Dialog της Miele; Κάνοντας έναν διαρκή άμεσο «διάλογο» με το φαγητό που μαγειρεύεται!

Ο φούρνος Dialog της Miele με σύστημα M Chef διαθέτει δύο κεραίες υπερσύγχρονης τεχνολογίας που εκπέμπουν την ακριβή ποσότητα ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων που απαιτούνται, ώστε να διασφαλίζεται το τέλειο μαγείρεμα του φαγητού.

Υπολογίζει πόση ενέργεια προσλαμβάνει το φαγητό και ρυθμίζει ανάλογα την τροφοδοσία. Το επαναστατικό στοιχείο είναι ότι, ενώ ένας κλασικός φούρνος μεταφέρει τη θερμότητα από έξω προς τα μέσα, ο φούρνος Dialog μαγειρεύει το φαγητό ομοιόμορφα σε όλο του τον όγκο. Για παράδειγμα, ένα φιλέτο θα έχει ομοιόμορφο ροζ χρώμα από την άκρη έως το κέντρο.

Επιπλέον ο φούρνος Dialog σάς δίνει τη δυνατότητα να μαγειρεύετε διάφορα τρόφιμα με διαφορετικούς χρόνους μαγειρέματος σε ένα ταψί και όλα τα υλικά να είναι έτοιμα έως 70% πιο γρήγορα σε σχέση με το μαγείρεμα σε συμβατικό φούρνο. Όσοι προτιμάτε τα καλοψημένα φαγητά και τα εκλεπτυσμένα επιδόρπια θα λατρέψετε τον φούρνο Dialog της Miele, καθώς η παρασκευή σουφλέ, γαλλικών μακαρόν ή κλασικού τσιζκέικ απαιτεί συνήθως τεράστια υπομονή και, κυρίως, ταλέντο στον ακριβή συγχρονισμό. Τώρα η τεχνολογία M Chef προσφέρει σε αυτές τις ευαίσθητες ζύμες και κρέμες ακριβώς την ποσότητα ενέργειας που απαιτείται για το τέλειο αποτέλεσμα.

Αν πάλι σας αρέσει να δημιουργείτε αυθόρμητα ένα γιορτινό γεύμα με κατεψυγμένα κέικ και άλλα συστατικά, ο φούρνος Dialog θα σας ενθουσιάσει καθώς μπορεί να ξεπαγώσει ένα κέικ ομοιόμορφα από τις άκρες μέχρι το κέντρο μέσα σε μόλις 30 λεπτά. Το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα κατεψυγμένα τρόφιμα και ψάρια. Ο φούρνος Dialog της Miele είναι ιδανικός για τα γαστριμαργικά πειράματα των παθιασμένων μαγείρων, λιγότερο ή περισσότερο έμπειρων, και για όσους λατρεύουν να περιποιούνται καλεσμένους, αλλά χρειάζονται και τη βοήθεια ενός έξυπνου… βοηθού όταν ετοιμάζουν απαιτητικά πιάτα.