ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2020: Δοκιμάστε τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας στο 50% της τιμής τους

Από -
Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2020: Δοκιμάστε τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας στο 50% της τιμής τους - Χρυσοί Σκούφοι

Το «α» και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στο πιο δημοφιλές και πολυαναμενόμενο γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς. Μόλις άνοιξαν οι κρατήσεις. Σπεύσατε!

Το «α» και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στις Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας, το πιο δημοφιλές και πολυαναμενόμενο γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς. Τα εστιατόρια επανεκκινούν, το «αθηνόραμα» τα στηρίζει με την πρωτοβουλία «Restaurants Back for Good», και όλοι μας θέλουμε να απολαύσουμε αγαπημένες γεύσεις που στερηθήκαμε στο lockdown. Δείτε όλα τα μενού στο ειδικό site του θεσμού και σπεύσατε να κλείσετε τραπέζι για να γευτείτε τα βραβευμένα εστιατόρια όλης της Ελλάδας, πληρώνοντας μόνο το 50% της τιμής τους. Απολαύστε και στηρίξτε την επανεκκίνηση της εστίασης, συμμετέχοντας παράλληλα σε διαγωνισμό με πλούσια δώρα.

Άρης Βεζενές, Άγγελος Λάντος και Arnaud Bignon, Σωτήρης Ευαγγέλου, Αστέριος Κουστούδης, Παύλος Κυριάκης.
Άρης Βεζενές, Άγγελος Λάντος και Arnaud Bignon, Σωτήρης Ευαγγέλου, Αστέριος Κουστούδης, Παύλος Κυριάκης.

Eίναι πολύ όμορφο να ξέρεις ότι σε λίγες ημέρες –από τις 7 και μέχρι τις 31 Ιουλίου– θα έχεις στη διάθεσή σου τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας στο 50% της τιμής τους. Η μεγάλη γιορτή της γαστρονομίας ξεκινά και φέτος με τη συμμετοχή 70 βραβευμένων εστιατορίων. Έχει φανατικούς οπαδούς που την περιμένουν πώς και πώς αυτήν τη γιγάντια γευσιγνωσία, που απλώνεται από Νάουσα και Σέρρες μέχρι Ρόδο και Ίο, Θεσσαλονίκη, Μύκονο και, φυσικά, Αθήνα. Φέτος, μάλιστα, η πραγματοποίησή της έχει ιδιαίτερα μεγάλη σημασία, καθώς επισφραγίζει την επανεκκίνηση των εστιατορίων μετά τον κορονοϊό, γι’ αυτό και το «αθηνόραμα» σηματοδοτεί αυτήν τη θεσμική πλέον εκδήλωση με το σύνθημα και την πρωτοβουλία «Restaurants back for good».

Αξίζουν συγχαρητήρια στα βραβευμένα εστιατόρια που, παρά τις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες της after lockdown περιόδου, καλούν το κοινό να γνωρίσει τη γαστρονομική τους προσπάθεια με μια ενέργεια οικονομικά φιλική, αφού τα ειδικά μενού που έχουν σχεδιάσει οι σεφ τους θα προσφέρονται στο 50% της αξίας τους. Αρκετοί, μάλιστα, μας έστειλαν συγκινητικές κι αισιόδοξες φωτογραφίες φτιάχνοντας καρδιές με τα χέρια τους και συμμετέχοντας σε μια συμβολική χειρονομία για την επανεκκίνηση της εστίασης. Επιβεβαιώνοντας, λοιπόν, αυτήν την αμφίδρομη σχέση εκτίμησης, αξίζει να ανταποκριθούμε με ενθουσιασμό και να τιμήσουμε τα εστιατόρια που προτιμάμε.

Μανόλης Παπουτσάκης, Αντωνία Ζάρπα, Φώτης Σεργουλόπουλος, Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος, ο Βασίλης Μουρατίδης και η ομάδα του, Άγγελος Μπακόπουλος
Μανόλης Παπουτσάκης, Αντωνία Ζάρπα, Φώτης Σεργουλόπουλος, Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος, ο Βασίλης Μουρατίδης και η ομάδα του, Άγγελος Μπακόπουλος

Πώς κλείνετε τραπέζι

Tο event θα πραγματοποιείται 4 ημέρες την εβδομάδα (Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή), άρα κρατήσεις θα μπορείτε να κάνετε για τα τετραήμερα 7-10/7, 14-17/7, 21-24/7 και 28-31/7. Όπου ισχύει κάτι διαφορετικό αναγράφεται στο κείμενο του εστιατορίου. Οι κρατήσεις ξεκινάνε από σήμερα Πέμπτη 2/7. Δείτε τα μενού όλων των βραβευμένων εστιατορίων με τις τιμές τους, διαλέξτε και κινηθείτε γρήγορα, κάνοντας τηλεφωνική κράτηση απευθείας στα εστιατόρια που σας ενδιαφέρουν και προπληρώνοντας το δείπνο σας. Η πληρωμή μπορεί να γίνει είτε ηλεκτρονικά στο https://www.xrysoiskoufoi.gr/vravevmeni_gastronomia/ (μόνο με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς), είτε τηλεφωνικά, είτε με κατάθεση σε λογαριασμό, είτε επιτόπου σε μερικά εστιατόρια, με κάρτα ή μετρητά.

Όσοι χρησιμοποιήσουν για την πληρωμή των γευμάτων τους κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς μπαίνουν σε κλήρωση για τριάντα δείπνα δύο ατόμων σε βραβευμένα εστιατόρια κοντά στην περιοχή κατοικίας τους καθώς και για δύο μεγάλα έπαθλα που αφορούν δύο γαστρονομικά τριήμερα για δύο. Πιο συγκεκριμένα, θα κληρωθούν δύο τριήμερα για δύο άτομα με διαμονή στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία», ένα δείπνο στο βραβευμένο εστιατόριο «Tudor Hall» κι ένα στο βραβευμένο εστιατόριο «Botrini’s» ανά νικητή (τα τριήμερα είναι διαθέσιμα από 15/9 έως 15/11, κατόπιν συνεννόησης, ενώ περιλαμβάνονται και μεταφορικά αν χρειαστεί). Περισσότερες πληροφορίες στο www.piraeusbank.gr. Γρηγορείτε, λοιπόν, και χαρείτε τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας.

Γκίκας Ξενάκης, Γιάννης Μπαξεβάνης, Μαρίνος Σουράνης, Τάσος Μαντής
Γκίκας Ξενάκης, Γιάννης Μπαξεβάνης, Μαρίνος Σουράνης, Τάσος Μαντής