ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο οργανικός καφές που «έκλεισε» τους Χρυσούς Σκούφους 2022

Ο οργανικός καφές που «έκλεισε» τους Χρυσούς Σκούφους 2022 - Χρυσοί Σκούφοι

Kατάφερε να «κλείσει» τη μεγάλη αυτή γαστρονομική γιορτή διπλά και με τον καλύτερο τρόπο, σερβίροντας τη zero waste λογική της βραδιάς, στο ποτήρι.

Το βελούδινο άγγιγμα του Nespresso Professional Peru Organic έφερε την ισορροπημένη φινέτσα του στο τραπέζι του diner de gala ολοκληρώνοντας την υψηλή γαστρονομική εμπειρία με τον καλύτερο τρόπο.

Με αρώματα φρούτων και λεπτεπίλεπτη οξύτητα, που εξισορροπείται ιδανικά από γλυκές νότες ψημένων δημητριακών, ο Peru Organic «έκλεισε» το μοναδικό γαστιμαργικό ταξίδι που σχεδίασαν οι σεφ της βραδιάς, Αστέριος Κουστούδης (executive σεφ της «Μεγάλης Βρεταννίας» και του «King George») και Τάσος Μαντής (από το καινούργιο «Soil»), για το diner de gala των Χρυσών Σκούφων 2022.

Ισορροπημένος και φινετσάτος, ο πρώτος οργανικός καφές της Nespresso Professional ήρθε από μικρές οργανικές φάρμες για να φέρει στα τραπέζια του Grand Ballroom της Μεγάλης Βρεταννίας την τεχνογνωσία της Nespresso Professional στο ιδανικό επισφράγισμα μιας υψηλής γαστρονομικές εμπειρίας, με το ντελικάτο χάδι ενός κορυφαίου φλιτζανιού καφέ.

Επιπλέον, τα υπολείμματα του σπάνιου αυτού καφέ χρησιμοποιήθηκαν για να προετοιμαστεί ένα φίνο και αρωματικό λικέρ, που προετοίμασε την παλέτα μας για το μεγάλο φινάλε της βραδιάς. Έτσι, o Nespresso Professional Peru Organic κατάφερε όχι απλώς να "κλείσει" τη μεγάλη αυτή γαστρονομική γιορτή διπλά και με τον καλύτερο τρόπο, αλλά και να σερβίρει τη zero waste λογική της βραδιάς, στο ποτήρι.