ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η γαστρονομική μπύρα των Χρυσών Σκούφων 2022

Η γαστρονομική μπύρα των Χρυσών Σκούφων 2022 - Χρυσοί Σκούφοι

Με τη γεύση της άρρηκτα συνδεδεμένη με την υψηλή γαστρονομία σε όλα της τα επίπεδα, η Kaiser συνόδευσε τις ντελικάτες δημιουργίες των σεφ της βραδιάς.

Με 5 εκλεκτές ποικιλίες κριθαριού και 3 προσεκτικά επιλεγμένους τύπους λυκίσκου, που κάνουν τη γεύση της ξεχωριστή, η Kaiser έκλεψε τις εντυπώσεις στο diner de gala των Χρυσών Σκούφων για άλλη μια χρονιά.

Όχι απλά μια μπύρα, αλλά η νο 1 μπύρα Pilsner στην Ελλάδα, η Kaiser έφερε τη μοναδική γεύση που τις χαρίζουν οι 5 εκλεκτές ποικιλίες κριθαριού και οι 3 προσεκτικά επιλεγμένοι τύποι λυκίσκου, στα τραπέζια του λαμπερού Grand Ballroom της Μεγάλης Βρετάννιας, κερδίζοντας τις εντυπώσεις για άλλη μια χρονιά.

Με τη γεύση της άρρηκτα συνδεδεμένη με την υψηλή γαστρονομία σε όλα της τα επίπεδα, η Kaiser συνόδευσε τις ντελικάτες δημιουργίες των σεφ της βραδιάς, Αστέριου Κουστούδη (executive σεφ της «Μεγάλης Βρεταννίας» και του «King George») και Τάσου Μαντή (από το καινούργιο «Soil»), αφήνοντας τη φινετσάτη γεύση της και το γεμάτο, δροσιστικό και πλούσιο σώμα της, να συνθέσουν ένα από τα highlights της βραδιάς.

Ξεκινώντας από το πάθος για την ποιότητα των υλικών και την αυθεντικότητα της δημιουργίας, η παραγωγή μιας Kaiser είναι, άλλωστε, μία υψηλή γαστρονομική διαδικασία από μόνη της. Έτσι, η αγαπημένη Pilsner εξασφάλισε τη θέση της πλάι στα πιάτα του diner de gala των Χρυσών Σκούφων για άλλη μια χρονιά, εδραιώνοντας το δεσμό της με τον κορυφαίο γαστρονομικό θεσμό, αλλά και το Βραβείο Κοινού 2022.