ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η ενέργεια απαραίτητο συστατικό για την υψηλή γαστρονομία

Η ενέργεια απαραίτητο συστατικό για την υψηλή γαστρονομία - Χρυσοί Σκούφοι

Για περισσότερα από 70 χρόνια, η ΔΕΗ δίνει ενέργεια στις κουζίνες των καλύτερων εστιατορίων, και όχι μόνο, επιβεβαιώνοντας την άρρηκτη σχέση της γαστρονομίας με τις αναμνήσεις μας. Στην συνεχή αναζήτηση της τέλειας γεύσης, συνεργάστηκε με τους Χρυσούς Σκούφους για να αναδείξει και να επιβραβεύσει την ύψιστη δημιουργικότητα και την αριστεία στον θαυμαστό κόσμο της γαστρονομίας.

Επαναπροσδιορίζοντας παράλληλα, συνεχώς τον εαυτό της προκειμένου να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της ενεργειακής μετάβασης που απαιτεί η σύγχρονη εποχή, η ΔΕΗ προχωρά σε σημαντικές ενέργειες όπως η απo-ανθρακοποίηση μέσω της απόσυρσης των λιγνιτικών μονάδων, εστιάζει στον ψηφιακό μετασχηματισμό μέσω της εφαρμογής νέων τεχνολογιών αλλά και επιδιώκει ευκαιρίες ανάπτυξης τοποθετώντας τον πελάτη στο επίκεντρο. 

Μαζί με τους Χρυσούς Σκούφους, που συμπλήρωσαν φέτος 31 χρόνια γαστρονομικής πρωτοπορίας, άναψε δυναμικά τους προβολείς της και φώτισε όλους εκείνους τους ανθρώπους που εργάζονται αδιάκοπα για την επόμενη ημέρα της ελληνικής γεύσης. Γιατί για τη ΔΕΗ, η γαστρονομία είναι ένα ζωντανό κομμάτι του πολιτισμού, αφού συνδυάζει την ουσία με την ποιότητα στην εμπειρία αναζήτησης της εκλεπτυσμένης απόλαυσης.